AFM AFM

Eland Active

Active
Nederland , Gasselte
Vanaf € 449.000

Eland Active


  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Gebruiksoppervlakte: 107 m2
  • Perceeloppervlakte: vanaf 463 m2

De Eland Active is een comfortabele vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug en is geschikt voor 6 personen. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden met toegang tot de badkamer en-suite. Deze badkamer beschikt over een douche, ligbad, wastafel en toilet. In de hal van de woning bevindt zich een separaat toilet. De open keuken met kookeiland is voorzien van luxe apparatuur. Aansluitend vindt vindt u de ruime eethoek. Vanaf de woonkamer met sfeervolle zithoek heeft u toegang tot het deels overdekte terras en de tuin. Dit type woning is uitermate geschikt voor families met tieners of voor kleine vriendengroepen, de Active woningen hebben namelijk een game hoek met grote TV en zijn voorzien van een buitentrampoline. Vakantieplezier is hier gegarandeerd! De inpandige berging is buitenom bereikbaar. De overige twee slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. De twee slaapkamers zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden en hebben beiden een badkamer en-suite met een douche en wastafel. Naast de trap bevindt zich een separaat toilet.

U vindt de Eland Active op kavelnummers 15, 16, 17 en 50.

Bekijk de woningplattegrond
Investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug

Over Dormio Resort De Hondsrug

In de oerprovincie Drenthe ligt het erkend UNESCO Global Park De Hondsrug. Aan de Hunebed Highway realiseren wij hier Dormio Resort De Hondsrug met 70 luxe, vrijstaande vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt beleggen in recreatief vastgoed?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug. U kunt dan zelf gebruikmaken van uw vakantiewoning en deze laten verhuren aan toeristen. Op deze manier ontvangt u een gunstig rendement op uw investering middels de maandelijkse huurinkomsten. U wordt geheel ontzorgd wat betreft de verhuur en het onderhoud van uw tastbare bezit. Ook kunt u bij ons rekenen op deskundige (aankoop)begeleiding.

Door wie wordt mijn vakantiewoning verhuurd?

Onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels verzorgt op geheel professionele wijze de verhuur van uw vakantiewoning aan toeristen. Wij werken samen met nationale en internationale touroperators en maken tevens gebruik van onze eigen middelen. Door onze zeer gerichte klantbenadering weten wij snel passende huurders te vinden. Zo realiseren wij een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Dit resulteert in een mooi rendement op uw investering!

Kan ik mijn vakantiewoning financieren?

Of u uw vakantiewoning kunt financieren is afhankelijk uw persoonlijke situatie. Wanneer u gebruik maakt van financiering bij de aankoop van een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug behaalt u middels het hefboomeffect een mooi rendement op uw eigen vermogen! Uw financieel adviseur kan u hier alles over vertellen, maar wij brengen u ook graag in contact met één van onze onafhankelijke partners Soeverein IFS en Financieel-Gezond.

Staat uw vraag er niet bij?

Bent u geïnteresseerd in een eigen vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug, maar heeft u nog een vraag en staat het antwoord hier niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!