AFM AFM
Over Dormio Resort De Hondsrug

Over Dormio Resort De Hondsrug


  • 70 vrijstaande vakantiewoningen
  • Eigen wellness of buiten kookmogelijkheid
  • Aan de Hunebed Highway

In de bosrijke omgeving van Gasselte vindt u Dormio Resort De Hondsrug. Het resort biedt 70 vrijstaande vakantiewoningen in verschillende uitvoeringen, met bijvoorbeeld een eigen (buiten)wellness, bourgondische luxe barbecue of kidsvoorzieningen. Alle vakantiewoningen bevinden zich op een ruime eigen kavel en hebben veelal een deels overdekt terras. Op het resort wordt onder andere met speciale Kidswoningen ingespeeld op families met jonge (klein)kinderen. Deze Kidswoningen worden rondom een speelheuvel met een buitenspeeltuin gebouwd.

Bekijk het aanbod

Bekijk de bouwupdates op de projectlocatie

In februari 2024 is de infra-aannemer begonnen met de bouw van Dormio Resort De Hondsrug. De contouren van het resort worden nu langzaam zichtbaar. Op de onderstaande pagina delen we graag de laatste updates en beelden met u!

Wilt u de projectlocatie liever met eigen ogen bekijken? Onze verkoopadviseur plant graag een bezichtiging met u in.

Bekijk de bouwupdates

Uw eigen vakantiewoning in Drenthe

De vrijstaande vakantiewoningen op Dormio Resort De Hondsrug zijn verdeeld in verschillende typen en sluiten perfect aan op de locatie van het resort. De woningen worden uitgevoerd in drie soorten gevelafwerkingen. U heeft zelf de keuze uit twee stijlvolle interieurthema’s: oer of stoer. Of u nu op zoek bent naar een ruime vakantiewoning voor het hele gezin met buitenkachel, pizzaoven en barbecue, een kindvriendelijke woning met voldoende speelgelegenheid of een luxe verblijf voor u en uw partner met een eigen wellness: het veelzijdige aanbod op Dormio Resort De Hondsrug biedt voor elk wat wils!

Ontdek onze woningtypen

Bosrijke omgeving

Dormio Resort De Hondsrug bevindt zich midden in de ongerepte natuur en staat in het teken van ruimte en rust. De kavels zijn ruim van opzet met kronkelende waterpartijen en hoge bomen. De volwassen natuur van de locatie met veel groen is behouden om de omgeving en het oergevoel van de provincie in stand te houden. Op loopafstand van het resort bevindt zich recreatieplas ’t Nije Hemelriek: een helder meer met wit zandstrand dat zich perfect leent voor een dagje genieten van de zon aan het water of een uitgebreide wandeling.

Ontdek de omgeving

Een waardevaste investering

De provincie Drenthe en specifiek de regio van de Hondsrug is met haar beschermde oernatuur en robuuste hunebedden een populaire vakantiebestemming en richt zich op een breed publiek aan toeristen. Wij verwachten dan ook het gehele jaar een hoge bezettingsgraad. Dit resulteert in een mooi rendement op uw investering. Dormio onderscheidt zich onder andere met haar hoogwaardige bouwkwaliteit. Uw vakantiewoning wordt bij uw afwezigheid professioneel verhuurd en beheerd door Dormio Resorts & Hotels. Ook is er een meerjaren onderhoudsplan waarmee de kwaliteit van het resort wordt behouden. Dit, in combinatie met de uitstekende locatie, maakt uw investering zorgeloos en waardevast!

Meer informatie