AFM AFM

Succesvol Eigenarenweekend op Dormio Resort Costa Blanca

21.09.2021

Afgelopen weekend, van 17 tot en met 19 september, was het groot feest op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Alle eigenaren van de luxe appartementen en penthouses waren uitgenodigd voor het Eigenarenweekend.

Tijdens deze feestelijke gelegenheid heeft de eerste Eigenarenvergadering plaatsgevonden en is het bestuur gekozen. Ter afsluiting werd er door Dormio een groot feest georganiseerd, inclusief walking dinner, lichtshow en dj. Het weekend was een groot succes en wij wensen alle woningeigenaren veel plezier met hun nieuwe tastbare bezit! Bekijk hieronder de foto's voor een sfeerimpressie van het Eigenarenweekend.

Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa
Op 20 minuten rijden vanaf het vliegveld in Alicante vindt u het luxe Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Dit viersterren-superior-resort bevindt zich op een unieke locatie direct aan het strand en bestaat uit 126 luxe 4- en 6-persoonsappartementen met ruime terrassen. Zowel de accommodaties als het resort zijn uitgerust met zeer hoogwaardige faciliteiten voor optimaal vakantiegenot. Op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa komen het ontspannende strandleven en luxe samen onder de Spaanse zon. Een eigen appartement op dit schitterende strandresort biedt eigenaren niet alleen zorgeloos vakantieplezier, maar ook de zekerheid van aantrekkelijke huurinkomsten.

Lees alle nieuwsberichten