AFM AFM

Primeur: landelijke introductie 2 projecten op Second Home Beurs

04.03.2022

Op de Second Home Beurs worden onze twee nieuwste projecten op Nederlandse bodem landelijk geïntroduceerd! We zijn verheugd om te melden dat er grote interesse is in zowel de vrijstaande vakantiewoningen op Dormio Resort De Hondsrug als de luxe vakantiewoningen op Dormio Resort Medemblik.

Heeft u ook interesse in een luxe vakantiewoning in eigen land? Dan nodigen we u van harte uit op 18, 19 of 20 maart in de Jaarbeurs te Utrecht! Onze verkoopadviseurs vertellen u op de Second Home Beurs graag meer over deze resorts. Aan de hand van de maquettes kunt u kennismaken met de projecten, de locaties en de verschillende woningtypes! Daarnaast ontvangt u dan ook alle beschikbare verkoopinformatie.

Dormio Resort Medemblik

Op steenworp afstand van het bruisende Medemblik en op slechts 10 minuten fietsen van het IJsselmeer realiseren wij 88 vrijstaande en geschakelde vakantiewoningen voor 4 tot 20 personen. Een groot deel van de woningen ligt aan het water; u kunt met een sloep zelfs doorvaren naar het IJsselmeer. De verschillende woningtypen van Dormio Resort Medemblik en de trekpleisters in de omgeving maken het karakteristieke resort aantrekkelijk onder een brede doelgroep toeristen uit het binnen- en buitenland. Maar ook de regio van het resort biedt voor elk wat wils: cultuur, natuur of juist lekker actief bezig zijn!

Lees meer over Dormio Resort Medemblik

Dormio Resort De Hondsrug

In het hart van het unieke UNESCO Geopark De Hondsrug realiseren wij Dormio Resort De Hondsrug. Op enkele minuten van ’t Nije Hemelriek, ook bekend als de ‘Malediven van Nederland’ bevinden zich 70 luxe, vrijstaande vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten. Voor optimale ontspanning bieden wij vakantiewoningen met eigen (buiten)wellness. Bourgondiërs kunnen genieten van accommodaties met ruime terrassen en een eigen luxe barbecue met pizzaoven. Voor (jonge) gezinnen biedt het resort kindvriendelijke vakantiewoningen. De omgeving van het resort staat bekend om haar rust, ruimte en ongerepte natuur.

Lees meer over Dormio Resort De Hondsrug

Uitgebreid aanbod Dormio Investments
Uiteraard staan we u op de Second Home Beurs ook graag te woord over onze andere projecten. Of u nu op zoek bent naar een recreatiewoning in eigen land, in de Franse Alpen of aan de kust: bij Dormio Investments helpen we u graag bij het vinden van een vakantiewoning die aansluit bij uw wensen!

Lees alle nieuwsberichten