AFM AFM

Wij kijken terug op een succesvolle Second Home Beurs!

05-10-2022

Afgelopen weekend was ons team aanwezig op de Second Home Beurs: dé beurs voor iedereen die zich oriënteert op investeren in een tweede huis. Met 8.487 beursbezoekers was dit de best bezochte editie van de afgelopen jaren. Wij kijken terug op een succesvol weekend in de Jaarbeurs in Utrecht waar wij vele geïnteresseerden hebben kunnen informeren en inspireren in hun zoektocht naar een vakantiewoning.

Veel animo voor resorts in binnen- en buitenland
Op vrijdag 30 september, zaterdag 1 en zondag 2 oktober was er veel belangstelling voor onze resorts in Nederland en Frankrijk. Aan de hand van maquettes en brochures hebben wij beursbezoekers kennis laten maken met onze resorts in Noord-Holland en Drenthe, maar ook met onze resorts in de Franse Alpen en aan de Opaalkust. Er was eveneens interesse in onze overige resorts in Nederland, Duitsland en Spanje. Wij zijn blij dat wij de bezoekers hebben kunnen informeren en enthousiasmeren over Dormio, ons uitgebreide aanbod aan vakantiewoningen en de vele investeringsmogelijkheden in het binnen- en buitenland.

Presentatie exclusief aanbod in Spanje
Dit jaar hebben wij een nieuw project gepresenteerd tijdens de Second Home Beurs. Aan de Spaanse kust, direct naast Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa, realiseren wij 16 luxe vakantiewoningen met minimaal 2 ruime terrassen waar u ultiem kunt genieten van het Spaanse buitenleven. Het complex is enthousiast ontvangen! Wij verwachten op korte termijn de prijslijst en rendementsprognose van dit exclusieve aanbod met u te kunnen delen. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Bekijk onze agenda voor de eerstvolgende evenementen
Heeft u ons gemist en wilt u alsnog kennismaken met onze resorts? Bekijk onze agenda voor aankomende bezichtigingen of neem contact met ons op, we staan u graag te woord!

Lees alle nieuwsberichten