AFM AFM
Uw eigen vakantiewoning
in het Limburgse heuvellandschap?

Uw eigen vakantiewoning
in het Limburgse heuvellandschap?

Het meest luxueuze vakantiepark van Limburg


  • Meest luxueuze vakantiepark van Limburg
  • Nieuw luxe spa-wellnesscentrum
  • Op slechts 10 minuten van Maastricht centrum

Bovenop de Dousberg vindt u het sfeervolle Dormio Resort Maastricht. Op slechts tien fietsminuten van het beroemde Vrijthof geniet u hier in uw eigen vakantiewoning van luxe en comfort in een lommerrijke omgeving. De perfecte locatie gezien het bruisende karakter van de bourgondische stad Maastricht. Het aanbod vakantiewoningen varieert van appartementen en Kidswoningen tot Wellnesswoningen en luxe Mastervilla's. Zo is er met bijna 300 accommodaties voor elk wat wils.

Meer over het resort
Al ruim 20 jaar ervaring
Volledige aankoopbegeleiding
Uitgebreid eigen gebruik
Zorgeloos investeren

Uitgebreide faciliteiten

Aan het Wilhelmus bevinden zich de uitgebreide faciliteiten en het luxe Dormio Hotel De Prins van Oranje. In het hotel is panoramarestaurant Rantrée gevestigd: een Michelin-sterren restaurant met een prachtig uitzicht over Maastricht en de grensstreek met België. Dit maakt Dormio Resort Maastricht het eerste Nederlandse vakantiepark met een Michelin-sterren restaurant.

Bekijk de faciliteiten

Onze woningen

Investeer nu in een vakantiewoning in Maastricht

Bekijk alle woningen
Spa-wellnesscentrum op Dormio Resort Maastricht

Luxe spa-wellnesscentrum

Dormio Resort Maastricht is recent uitgebreid met een luxe spa-wellnesscentrum en een prachtige binnentuin. Het zal u hier niet ontbreken aan ontspannende faciliteiten. Er zijn verschillende baden, sauna’s, dompelbaden, een lekker Turks stoombad, fijne beauty- en massagebehandelingen en een luxe restaurant. Hier kunnen gasten volledig tot rust komen.

Wat vinden anderen van Dormio Investments?

Wat vinden anderen van Dormio Investments?

Henk-Jan, eigenaar van een vakantiewoning op Dormio Resort Maastricht

“De combinatie tussen genieten van je eigen vakantiewoning en volledig ontzorgd kunnen verhuren sprak ons aan. Ideaal dat de vakantiewoningen en -appartementen per dag verhuurd kunnen worden!”

Lees meer testimonials

Bekijk het aanbod

Alle woningen van Dormio Resort Maastricht zijn inmiddels uitverkocht. Echter biedt Dormio Investments u nu een unieke kans om jonge woningen van slechts enkele jaren oud te kopen tegen aantrekkelijke tarieven. Eigenaren die reeds bij ons een huis gekocht hebben, hebben hun huis opnieuw in de verkoop gezet. Dormio treedt hierbij op als makelaar. Het betreft in dit geval woningen die al uitverkocht waren, maar die nu weer terug in de verkoop zijn. Mis uw kans dus niet!

Bekijk het aanbod

Luxe Mastervilla's

In de luxe Mastervilla's kunt u compleet tot rust komen. Een aantal van de Mastervilla's zijn voorzien van een luxe buitenwellness en een buitenkeuken. Deze 6- en 8-persoonsvilla's bieden u alles om volledig te kunnen ontspannen.

Luxe mastervilla's aan het water

Hoe werkt investeren in recreatief vastgoed?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. U kunt dan zelf gebruik maken van uw tastbare bezit en deze laten verhuren aan toeristen. Benieuwd hoe dit werkt?