AFM AFM
Verhuur en beheer

Verhuren zonder zorgen


  • Direct rendement
  • Alles onder één dak
  • Zorgeloos investeren

Als eigenaar van een vakantiewoning, mastervilla, appartement of penthouse op Dormio Resort Maastricht bepaalt u zelf hoe u deze wilt gebruiken. U kunt uw woning privé gebruiken, laten verhuren of een combinatie hiervan. Als u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur, dan verzorgt Dormio Resorts & Hotels op een professionele en zorgeloze wijze de verhuur van uw vakantiewoning. De bijna 300 vakantiewoningen en -appartementen op Dormio Resort Maastricht worden reeds door Dormio Resorts & Hotels zeer succesvol voor alle eigenaren verhuurd.

Meer over verhuur en beheer
Vakantiewoning voor verhuur op Dormio Resort Maastricht

Onderhoud en beheer

Dormio Resorts & Hotels zorgt ook voor vakkundig onderhoud en technisch beheer van uw appartement, woning of penthouse op het resort. Hieronder valt bijvoorbeeld het bemannen van de receptie waar u en uw gasten terecht kunnen met eventuele vragen en het sleutelbeheer. Verder is er toezicht op en rond het resort, ook wanneer u niet aanwezig bent.

Door middel van een jaarlijkse beheervergoeding dragen alle eigenaren bij aan de levering van deze diensten. Zo behoudt het resort haar kwaliteit en kunt u onbezorgd genieten van uw accommodatie.

Investeren met hoog rendement

Wij werken voor de financiering van uw vakantiewoning op Dormio Resort Maastricht samen met een tweetal onafhankelijke partners: Soeverein IFS en Financieel Gezond. Wij brengen u graag met hen in contact voor advies over uw financieringsmogelijkheden. Zij staan u graag bij als onafhankelijke adviseur en bemiddelaar in ‘bijzondere’ hypotheken.

Meer over de financiering