AFM AFM
Over het resort

Luxe, hoogwaardige vakantiewoningen en appartementen


Het aanbod vakantiewoningen op Dormio Resort Maastricht varieert van appartementen en Kidswoningen tot Wellnesswoningen en luxe Mastervilla's. Zo is er met bijna 300 accommodaties, geschikt voor 2 tot 20 personen, voor elk wat wils. De vakantiewoningen op Dormio Resort Maastricht zijn van alle gemakken voorzien, zo kunnen u en uw gasten altijd optimaal genieten van al het moois wat het resort en de omgeving u te bieden hebben. Met het ruime aanbod aan hoogwaardige faciliteiten zoals een binnenzwembad, meerdere horecagelegenheden en een fietsverhuur kunt u onbezorgd genieten van uw eigen vakantiewoning op Dormio Resort Maastricht.

Vakantiewoning Notarishuis op de Dousberg

Op de Dousberg

Bovenop de Dousberg in Dormio Resort Maastricht vindt u geschakelde en vrijstaande vakantiewoningen op ruime kavels (eigen grond) die onder traditionele architectuur zijn ontworpen. U ziet er de stijl van de bouw van Maastricht uit de jaren 1930 zeer goed in terug. De woningen zijn geschikt voor 4 tot 20 personen.

Centraal plein Het Wilhelmus

Het Wilhelmus, in het centrum van het resort, bestaat uit appartementen en pakhuizen in Limburgse stijl met verschillende typische Maastrichtse gevels, gezellige terrassen en diverse faciliteiten. Het Wilhelmus vormt het kloppende hart van het resort. Op dit plein bevindt zich de receptie, de fietsverhuur, ’t Proeflokaal Eten & Drinken, Dousberg Snack, een streekwinkel met bakkerij en de Mio Kids Club.

Bekijk alle faciliteiten
Dormio Hotel De Prins van Oranje bij Dormio Resort Maastricht

Dormio Hotel De Prins van Oranje

Aan het Wilhelmus bevindt zich het luxe Dormio Hotel De Prins van Oranje met hotelappartementen en hotelsuites. Op de achtste verdieping van het hotel is panoramarestaurant Rantrée gevestigd. Dit eigentijdse, chique en sfeervolle restaurant heeft een Michelinster en biedt een prachtig uitzicht over Maastricht en de grensstreek met België.

Luxe mastervilla onderaan de Dousberg

Onderaan de Dousberg

Onderaan de Dousberg vindt u 36 exclusieve Mastervilla’s. De 6- en 8-persoonsvilla's bieden een oase van rust, ruimte en ontspanning. Die kalmte ziet u zowel binnen als buiten de woningen terug. Ze bieden alle ruimte om er te genieten van het bourgondische Limburgse leven in de weldadige luxe van een uiterst comfortabele villa. Voor nog meer ontspanning zijn diverse villa’s bovendien uitgerust met een luxe buitenwellness en buitenkeuken.

Castellumcomplex met spa-wellnesscentrum

Kasteelcomplex Castellum

De laatste fase van de ontwikkeling van Dormio Resort Maastricht is de realisatie van Castellum, drie appartementsgebouwen met 2-, 4- en 6-persoonsappartementen en 6-persoons penthouses. Castellum grenst aan Thermen Maastricht, een luxe spa-wellnesscentrum met buitenzwembad, binnentuin en uitgebreide faciliteiten.

Castellumcomplex op Dormio Resort Maastricht

Verhuur en beheer

Als eigenaar van een vakantiewoning of appartement op Dormio Resort Maastricht bepaalt u zelf hoe u deze wilt gebruiken. U kunt het zelf gebruiken, laten verhuren of een combinatie hiervan. Als u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur, dan verzorgt Dormio Resorts & Hotels op een professionele en zorgeloze wijze de verhuur van uw woning. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare partner die alleen met het beste genoegen neemt. Dormio Resorts & Hotels werkt samen met de grootste touroperators van Europa en bereikt hiermee een breed scala aan gasten uit binnen- en buitenland.

Meer over de verhuur en beheer