AFM AFM

Dormio Investments is aanwezig op de Second Home Beurs

18-02-2022

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen vakantiewoning op uw favoriete vakantiebestemming waar u niet alleen zelf van kunt genieten maar tegelijkertijd ook een aantrekkelijk rendement op haalt? Kom dan op 18, 19 of 20 maart langs op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Wij heten u graag van harte welkom!

Maak kennis met uw nieuwe droomhuis
De Second Home Beurs is dé beurs voor iedereen die zich oriënteert op investeren in een vakantiewoning. Ook Dormio Investments is hier uiteraard aanwezig. Wij bespreken op 18, 19 en 20 maart graag de mogelijkheden met u zodat u binnenkort kunt genieten van een tweede woning op een absolute toeristische toplocatie. Breng een bezoek aan onze stand op de Second Home Beurs en maak kennis met ons uitgebreide aanbod vakantiewoningen in binnen- en buitenland! Laat u informeren, inspireren én adviseren over investeren in een eigen vakantiewoning op één van onze hoogwaardige resorts. Of u nu op zoek bent naar een recreatiewoning in eigen land, in de Franse Alpen of aan de kust: bij Dormio Investments vindt u het allemaal.

Over de Second Home Beurs
Op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht kunt u op een vrijblijvende manier kennismaken met de vele mogelijkheden wat betreft vakantiewoningen en kunt u zich laten informeren tijdens de gratis seminars. Het is dé beurs voor iedereen die zich oriënteert op het kopen van een eigen vakantiewoning!

Reserveer nu uw gratis tickets!
Laat u inspireren op de Second Home Beurs in Utrecht! We staan u graag te woord over de uitgebreide investeringsmogelijkheden. U vindt ons op stand 423 en 425. Als relatie van Dormio krijgt u gratis toegangskaarten. Meld u nu aan!

Lees alle nieuwsberichten