AFM AFM

Succesvolle Dormio Infodagen en bezichtigingen tijdens Paasweekend!

21-04-2022

Bij Dormio helpen we u graag met het maken van een goed doordachte keuze, zodat u een zorgeloze investering doet. Daarom organiseren wij regelmatig onze Dormio Infodagen om u te begeleiden bij de eerste stap naar een eigen vakantiewoning op een toeristische toplocatie in binnen- of buitenland.

Terugblik kennismaking met Dormio Resort Medemblik
Tijdens het Paasweekend, op 16 en 18 april, hebben geïnteresseerden tijdens de Dormio Infodagen kennis gemaakt met ons splinternieuwe project in de kop van Noord-Holland: Dormio Resort Medemblik. Op de projectlocatie in Opperdoes stonden onze verkoopadviseurs klaar voor alle vragen rondom investeren in recreatief vastgoed. Ook kon men hier de maquette van het project bekijken en natuurlijk de omgeving ontdekken.

Op Dormio Resort Medemblik doet u een zorgeloze investering in eigen land, op steenworpafstand van het bruisende Medemblik en het IJsselmeer. Eindeloze fietstochten, diverse watersportactiviteiten of het achterland per boot ontdekken. Hier kan het allemaal. De ideale locatie voor uw eigen recreatiewoning aan het water! De eerste vakantiewoningen op dit resort zijn inmiddels dan ook vergeven.


Bezichtigingen aan de Franse Opaalkust
In hetzelfde weekend vonden ook de bezichtigingen plaats op Dormio Resort Berck-sur-Mer. De vakantiewoningen en -appartementen van fase 2 zijn inmiddels gereed en de faciliteiten zijn momenteel in aanbouw. Onze verkoopadviseurs waren hier aanwezig om geïnteresseerden kennis te laten maken met dit unieke duinresort aan de Opaalkust in Frankrijk. Ook kregen bezoekers de mogelijkheid om te overnachten in de vakantiewoning van hun voorkeur!

Op Dormio Resort Berck-sur-Mer vindt u ruime vakantiewoningen voor zeer aantrekkelijke prijzen. De Franse Opaalkust leent zich uitstekend voor strandplezier, cultuur, natuur of heerlijke strandwandelingen. Op slechts 4,5 uur rijden vanaf Utrecht waant u zich in een compleet andere wereld en kunt u optimaal genieten van het Franse strandleven.

Heeft u ons gemist? Kom dit weekend naar de infodag in Assen!
Wilt u meer informatie over waardevast investeren in Drenthe of Noord-Holland? Onze infodagen zijn hét moment om geheel vrijblijvend kennis te maken. Op zaterdag 23 april beantwoorden we graag al uw vragen over investeren in hoogwaardig recreatief vastgoed. Daarnaast kunt u aan de hand van onze maquettes kennismaken met onze unieke vakantiewoningen op Dormio Resort De Hondsrug en Dormio Resort Medemblik!

Meer informatie:
Datum: zaterdag 23 april
Tijdstip: 10:00 – 16:00
Locatie: Hotel Van der Valk Assen
Balkenweg 1
9405 CC Assen
Meld u nu gratis aan!

Lees alle nieuwsberichten