AFM AFM

Terugblik op succesvolle Second Home Beurs in Utrecht

24.03.2022

Afgelopen weekend stond de Jaarbeurs in Utrecht volledig in het teken van de zoektocht naar een vakantiehuis of tweede huis. Tijdens de Second Home Beurs werden bezoekers geïnspireerd en geïnformeerd over het kopen van een vakantiewoning in het binnen- of buitenland. Wij kijken terug op drie succesvolle beursdagen!

We vonden het erg fijn om na twee jaar weer aanwezig te zijn op dé beurs voor iedereen zich oriënteert op het investeren in een eigen vakantiewoning. Vol passie hebben we de bezoekers geïnformeerd over Dormio, ons uitgebreide aanbod aan vakantiewoningen en de vele investeringsmogelijkheden. Met een team van verkoopadviseurs stonden we klaar om alle vragen te beantwoorden.

Landelijke introductie twee nieuwe projecten
Ook hebben we onze twee projecten op Nederlandse bodem landelijk geïntroduceerd aan de hand van twee splinternieuwe fysieke én digitale maquettes. Het nieuwe Dormio Resort De Hondsrug en Dormio Resort Medemblik werden vol enthousiasme ontvangen! Maar er was eveneens veel interesse voor onze projecten in Frankrijk, Duitsland en Spanje.

We kijken met een voldaan gevoel terug op deze editie van de Second Home Beurs en we bruisen van nieuwe energie na het spreken van zoveel enthousiaste mensen! Heeft u ons gemist en wilt u alsnog kennismaken met onze projecten? Neem dan nu contact met ons op, we staan u graag te woord!

Lees alle nieuwsberichten