AFM AFM

Vakantiewoningen op Dormio Resort Maastricht volledig uitverkocht!

10.06.2020

In Maastricht is het groot feest: de állerlaatste woning van Dormio Resort Maastricht is verkocht. Dit laatste object, de Torenwoning van Dormio Castellum, is gekocht door een bekende relatie van Dormio. Hiermee is het resort volledig uitverkocht.

Compleet nieuwe wijk in Maastricht
Sinds de start van het project in 2013 zijn alle 123 woningen, 104 appartementen, 30 hotelappartementen en 36 mastervilla’s verkocht. Het grootste gedeelte hiervan is inmiddels gerealiseerd. Nog deze zomer zullen ook de mastervilla's in gebruik genomen worden. Na de zomer wordt gestart met de bouw van de laatste fase van het vakantieresort, Dormio Castellum. Dit bestaat uit 25 luxe appartementen met een aangrenzend spa- en wellnesscentrum. Deze worden naar verwachting in 2021 opgeleverd.

Don van Schaik, CEO van Dormio Group, snapt goed waarom de vakantiewoningen van Dormio Resort Maastricht zo populair zijn onder investeerders. Hij vertelt: "Dormio Resort Maastricht is een uniek resort. De ligging zo dicht bij het stadshart, de thematische aanpak in de typerende Limburgse bouwstijl met een modern tintje en de zeer hoge kwaliteit maakt het resort uniek in Nederland. Het werd niet voor niets uitgeroepen tot het 'Vakantiepark van de Toekomst'. Door de grote variatie in het aanbod met appartementen van 2 personen tot groepsaccommodaties voor 20 personen, heeft het resort voor iedere investeerder iets passends."

Over Dormio Resort Maastricht
Dormio Resort Maastricht, gelegen bovenop de Dousberg, is het meest luxueuze vakantiepark van Limburg. Op slechts tien fietsminuten van het beroemde Vrijthof geniet u van luxe en comfort in een lommerrijke omgeving met het bruisende karakter van de bourgondische stad Maastricht. Aan het Wilhelmus bevinden zich de uitgebreide faciliteiten en het luxe Dormio Hotel De Prins van Oranje. In het hotel is panoramarestaurant Rantrée gevestigd: een Michelin-sterren restaurant met een prachtig uitzicht over Maastricht en de grensstreek met België. Dit maakt Dormio Resort Maastricht het eerste Nederlandse vakantiepark met een Michel-sterren restaurant. De laatste fase van de ontwikkeling van Dormio Resort Maastricht is de realisatie van Dormio Castellum.

Lees alle nieuwsberichten