AFM AFM

Primeur: digitale maquettes van onze nieuwe resorts

25-03-2022

Met trots presenteren we u de 3D maquettes van onze nieuwe resorts in Drenthe en Noord-Holland. Deze projecten zijn ingetekend op het perceel waar deze luxueuze resorts gerealiseerd gaan worden. Wij bieden we u nu graag de kans om vanuit huis de projecten, locaties en verschillende woningtypes te ontdekken.

Dormio Resort Medemblik
Op steenworp afstand van het bruisende Medemblik en slechts 10 minuten rijden van het IJsselmeer realiseren wij Dormio Resort Medemblik voor 4 tot 20 personen. De verschillende woningtypen voor 4 tot 20 personen maken het karakteristieke resort aantrekkelijk onder een brede doelgroep toeristen uit het binnen- en buitenland. Ook de veelzijdige omgeving en het uitgebreide aanbod aan recreatiemogelijkheden zorgen ervoor dat u hier een goed doordachte investering doet! Bekijk hier de 3D maquette van Dormio Resort Medemblik.Dormio Resort De Hondsrug
Graag laten wij u kennismaken met de veelzijdigheid van Dormio Resort De Hondsrug. Met trots presenteren wij u ons resort aan de Hunebed Highway in Gasselte, Drenthe. Op enkele minuten van ’t Nije Hemelriek, ook bekend als de ‘Malediven van Nederland’, doet u een waardevaste investering in recreatief vastgoed. Bekijk hier de 3D maquette van Dormio Resort De Hondsrug.

Meer informatie en contact
Heeft u ook interesse in een luxe vakantiewoning op Dormio Resort Medemblik of Dormio Resort De Hondsrug? Een eigen vakantiewoning op deze toeristische toplocaties in Noord-Holland en Drenthe vormt een goed doordachte investering in eigen land. Neem nu contact met ons op!

Lees alle nieuwsberichten