AFM AFM

Het verhaal achter Dormio

27-11-2020

Met bijna 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van recreatief vastgoed is Dormio een grote speler in deze markt. Maar hoe zijn we begonnen? Lees hier meer over het ontstaan, de geschiedenis en de ontwikkelingen van Dormio.

Na de afronding van het succesvolle vakantiepark Marina Lipno in Tsjechië besloten Don van Schaik (CEO) en zijn twee partners in 2001 om een bedrijf op te richten dat zich uitsluitend zou richten op de ontwikkeling van vakantieparken. Hiermee was Dormio een feit. Nadat verschillende vakantieparken waren ontwikkeld voor grote partijen als Landal en Center Parcs, werd in 2010 besloten de zelf ontwikkelde parken ook zelf te gaan exploiteren. De filosofie hierachter was om steeds luxere vakantieparken te gaan ontwikkelen die daardoor niet meer aansloten op de uitstraling en kwaliteit van de bestaande labels. Bovendien werd steeds meer duidelijk welke grote voordelen er waren wanneer de ontwikkelaar ook na de oplevering bij het vakantiepark betrokken zou blijven. Met deze reden is in 2010 Dormio Resorts & Hotels opgericht, waardoor het gewenste maatwerk geleverd kon worden. In 2012 openden we ons eerste resort: Dormio Resort Obertraun, waarbij we zelf ook het beheer en de verhuur ter hand namen.

Dormio: uw specialist in vakantiewoningen in het luxe segment
Anno 2020 is Dormio een snel groeiende full service organisatie geworden. In de 19 jaar van ons bestaan hebben we achttien projecten ontwikkeld en daar zijn we best trots op! Met tien hotels en resorts onder het Dormio label zijn we inmiddels een gevestigde naam. Onze doelstelling is niet één van de grootste operators te worden, maar wel één van de beste met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige, door ons als 4 sterren-plus aangeduide, resorts in de portefeuille.

Aangenaam verblijf en altijd in ontwikkeling
Ons uitgangspunt is dat onze gasten, zowel eigenaren als huurders, een aangenaam verblijf hebben in onze resorts. Ook proberen wij onze service voor de eigenaren van de woningen te blijven verbeteren, zodat zij een zorgeloze investering kunnen hebben. We zijn inmiddels al bijna 20 jaar uw vertrouwde partner en zullen ons ook de komende 20 jaar blijven inzetten om steeds betere en mooiere resorts voor u te ontwikkelen.

Lees alle nieuwsberichten