AFM AFM
Investeren in een vakantiewoning
aan de betoverende Hallstättersee

Investeren in een vakantiewoning
aan de betoverende Hallstättersee

Maak kennis met Dormio Resort Obertraun


  • Hele jaar door een populaire bestemming
  • 3x winnaar Golden Zoover Award
  • Betoverende omgeving

Wilt u een vakantiewoning in Oostenrijk kopen? In het Oostenrijkse Obertraun, direct aan de Hallstättersee, ligt Dormio Resort Obertraun. Een vakantieresort met 82 geschakelde en vrijstaande chalets die zijn gebouwd in de authentieke Oostenrijkse Bauernhofstijl. De vakantiewoningen op Dormio Resort Obertraun gaan door deze traditionele stijl naadloos op in het bestaande dorp. Van buiten zijn de woningen authentiek; van binnen zijn ze geheel voorzien van alle moderne comfort die u zich maar kunt wensen.

Bekijk ons aanbod
Al ruim 20 jaar ervaring
Volledige aankoopbegeleiding
Uitgebreid eigen gebruik
Zorgeloos investeren

All-season bestemming

Obertraun ligt op 511 meter hoogte in een prachtig dal. Dat maakt het in de zomer tot een waar paradijs voor de buitensporter. Daarnaast is de regio Salzkammergut jaarlijks gastheer van grote internationale evenementen. In de winter zijn er voor de wintersportliefhebber in de buurt diverse skigebieden. Vanuit Obertraun kunt u met een ruime panoramagondel omhoog naar Krippenstein. Hier bevindt zich ‘klein Alaska’, een immens groot en sneeuwzeker plateau met veel off-piste skimogelijkheden.

Meer over het resort

Bezoek ons tijdens de Second Home Beurs

Van 29 september tot en met 1 oktober kunt u ons vinden op de Second Home Beurs in Utrecht. Onze verkoopadviseurs gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de investeringsmogelijkheden bij Dormio Investments. U kunt hier vrijblijvend kennismaken, u laten informeren én inspireren en de eerste stap zetten naar een tweede huis. Als relatie van Dormio ontvangt u gratis toegangskaarten voor de Second Home Beurs. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen met één van onze verkoopadviseurs!

Maak een afspraak

Onze woningen

Investeer nu in een vakantiewoning in Oostenrijk

Bekijk alle woningen

Alles voor een geweldig verblijf

Direct aan de oever van de betoverende Hallstättersee ligt Dormio Resort Obertraun. Dit viersterrenresort bestaat uit 82 luxe geschakelde en vrijstaande ruime villa’s. Daarnaast is er een prachtig hoofdgebouw met hoogwaardige faciliteiten waar zowel jong als oud zich heerlijk kunnen vermaken. Zo is er een prachtig binnenzwembad, een wellness- en fitnessruimte en een horecagelegenheid met restaurant en gezellige bar. Alles voor een ultiem verblijf.

Meer over de faciliteiten

Investeren en genieten

Dormio Resort Obertraun biedt u de hoogste kwaliteit tot in de kleinste details. Dat merkt u niet alleen als u er zelf vakantie viert, maar óók als u er niet bent. Want dan kunt u vertrouwen op uitstekend beheer en goede zorg voor uw woning door Dormio Resorts & Hotels. Dormio Resort Obertraun heeft het hele jaar door een zeer hoge bezettingsgraad met dito verhuuropbrengsten. Bovendien biedt investeren in Oostenrijk tal van aantrekkelijke (fiscale) voordelen. Dormio Resort Obertraun staat garant voor zorgeloos investeren en zorgeloos genieten!

Lees meer over verhuur en beheer
Uw eigen vakantiewoning bij Hallstatt aan de Hallstättersee

Hoe werkt investeren in recreatief vastgoed?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. U kunt dan zelf gebruik maken van uw tastbare bezit en deze laten verhuren aan toeristen. Benieuwd hoe dit werkt?