AFM AFM
Over het resort

Over Dormio Resort Obertraun


In het Oostenrijkse Obertraun, direct aan de Hallstättersee, ligt Dormio Resort Obertraun. Een vakantieresort met 82 geschakelde en vrijstaande chalets die zijn gebouwd in de authentieke Oostenrijkse Bauernhofstijl. De vakantiewoningen op Dormio Resort Obertraun gaan door deze traditionele stijl naadloos op in het bestaande dorp. Van buiten zijn de woningen authentiek; van binnen zijn ze geheel voorzien van alle hedendaags comfort die u zich maar kunt wensen.

Uitstekende faciliteiten

Het resort heeft uitstekende faciliteiten, zoals een prachtig hoofdgebouw met tal van hoogwaardige voorzieningen, waaronder een zwembad, wellness, fitness, een bar/restaurant en de receptie. Dormio Resort Obertraun ontving enkele malen de Golden Zoover Award voor beste vakantiepark van Oostenrijk!

Bekijk de faciliteiten

Het aanbod op Dormio Resort Obertraun

Dormio Investments biedt u nu een unieke kans om jonge woningen van slechts enkele jaren oud te kopen tegen aantrekkelijke tarieven. Eigenaren die reeds bij ons een huis gekocht hebben, hebben hun huis opnieuw in de verkoop gezet. Dormio treedt hierbij op als makelaar. Het betreft in dit geval woningen die al uitverkocht waren, maar die nu weer terug in de verkoop zijn. Mis uw kans dus niet!

Bekijk het aanbod
Zorgeloze investering

Zorgeloze investering

Dormio Resort Obertraun ligt direct aan de oevers van de Hallstättersee, een prachtige locatie in het midden van UNESCO werelderfgoedgebied. Het gehele jaar door trekt het resort en de omgeving een groot scala aan toeristen aan. Met een investering in een vakantiewoning op Dormio Resort Obertraun bent u zeker van begeleiding van A tot Z. Wij helpen u bij de aankoop van uw vakantiewoning en via Dormio Resorts & Hotels blijven wij betrokken door de verhuur en het beheer van uw tastbare bezit.

Unieke en toeristische toplocatie

Unieke en toeristische toplocatie

Dormio Resort Obertraun ligt middenin UNESCO-werelderfgoedgebied. Het bijzondere cultuurlandschap Salzkammergut in de deelstaat Oberösterreich ligt op ongeveer een uur oostelijk van Salzburg. Met recht een bijzonder stukje Oostenrijk, want in 1997 is dit gebied toegevoegd aan de Werelferfgoedlijst van UNESCO samen met Hallstatt en Dachstein. Met een vakantiewoning in dit gebied kunt u zelf van de prachtige omgeving genieten én profiteren van aantrekkelijke verhuurinkomsten.

Hallstatt