AFM AFM

De vakantiewoning als investeringsobject

19.08.2021

Een vakantiewoning in Nederland is populair, zowel om te verblijven tijdens een vakantie in eigen land of als investeringsobject. Dit trekt ook de aandacht van potentiële investeerders en zorgt voor een succesvolle verkoop van nieuwe accommodaties. "Vakantiehuizen zijn een interessant beleggingsobject, zeker met deze lage rente”, zegt Cees-Jan Pen, lector van de Ondernemende Regio aan de Fontys Hogeschool, in Trouw.

Vakantiewoning in eigen land populair
Vakantieparken in Nederland kampen met grote drukte en de meeste zijn al de hele zomer volgeboekt. Wegens de toegenomen vraag naar vakantie in eigen land, worden er veel parken bijgebouwd. Ook Dormio Leisure Development is druk bezig met de uitbreiding van haar aanbod in Nederland. Daarnaast vermeldt Trouw dat nieuwe accommodaties steeds vaker ruim van opzet zijn en gelegen in een natuurrijke omgeving. Hierbij is de ene woning nog luxer dan de ander. Een vrijstaande villa in de natuur is de trend; luxe villa’s met sauna en bubbelbad in de natuur zijn almaar populairder geworden door de coronabeperkingen. En ook nu bereiken de luxe vakantieparken in Nederland een hoge bezettingsgraad.

Bent u ook op zoek naar een vakantiewoning in eigen land met een aantrekkelijk rendement middels de verhuurinkomsten? Wellicht is ons resort aan de Zeeuwse kust interessant voor u. Dormio Resort Nieuwvliet-Bad faciliteert een mix van luxe vakantiewoningen met een capaciteit van 2 tot 20 personen. De accommodaties bevinden zich in een groene omgeving en een groot deel is gebouwd rondom een kreek waardoor ze direct aan het water liggen. Meer weten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Bron:
Trouw

Lees alle nieuwsberichten