AFM AFM
Investeren in een vakantiewoning
aan de Zeeuwse kust?

Investeren in een vakantiewoning
aan de Zeeuwse kust?

Maak kennis met Dormio Resort Nieuwvliet-Bad!


  • Op loopafstand van de Zeeuwse kust
  • Unieke investeringsobjecten met aantrekkelijk rendement
  • Uitgebreide faciliteiten

Op loopafstand van de kust in Zeeland vindt u het nieuwe Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Dit luxueuze resort met 124 vakantiewoningen is recent geopend. Hier kunnen jong en oud optimaal genieten van de Zeeuws-Vlaamse kust met haar prachtige stranden! De woningen zijn gebouwd rond een kreek, waardoor een groot deel van de woningen direct aan het water ligt. Door het vele water in het gebied is er veel open ruimte met lange zichtlijnen.

Bekijk het aanbod
Al ruim 20 jaar ervaring
Volledige aankoopbegeleiding
Uitgebreid eigen gebruik
Zorgeloos investeren
video still

Gevarieerd woningaanbod

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad faciliteert een mix van luxe vakantiewoningen met een capaciteit van 2 tot 20 personen. De woningen hebben verschillende thema’s, zoals Wellnesswoningen met privéwellness, Kidswoningen afgestemd op gezinnen met (jonge) kinderen, Poolwoningen met een privé binnenzwembad en uniek op het resort zijn de Petswoningen, speciaal ingericht op vakantiegangers met huisdieren.

Meer over het resort

Bekijk alle woningen

Investeer nu in een vakantiewoning aan de Zeeuwse Kust

Bekijk alle woningen

Ontdek de prachtige omgeving

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad ligt aan de Noordzeekust in Zeeuws-Vlaanderen. Met schone stranden, de meeste zonuren van Nederland, een uitgestrekte kustlijn en bijzondere natuurgebieden is dit de ideale vakantieregio voor alle generaties. Door de ligging tegen België heeft de streek een Bourgondisch karakter. Vanuit Nieuwvliet-Bad maakt u eenvoudig leuke dagtrips naar Knokke, Brugge en Gent.

Meer over de omgeving

Activiteiten voor jong en oud

De omgeving van Nieuwvliet-Bad is niet alleen prachtig om te zien, maar biedt ook genoeg vertier voor jong en oud. Zo kunt u lange wandelingen maken door de duinen of over het strand en kunnen uw kinderen op zoek naar haaientanden en fossielen die aanspoelen op het strand. Ook culinair heeft de omgeving een hoop te bieden, Zeeland heeft namelijk de meeste sterrenrestaurants van Nederland per inwoner.

Bekijk meer activiteiten
Enthousiaste woorden van een investeerder

Enthousiaste woorden van een investeerder

Evert-Jan, eigenaar van een vakantiewoning op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

“Ik kan er niks anders van maken dat ik gelukkig en blij ben met mijn investeringen bij Dormio. Dormio heeft een hoge waardering in reviews wat mij het vertrouwen heeft gegeven om te investeren in meerdere vakantiewoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. De toeristische toplocatie aan zee, de ruime opzet en eigen kavels hebben doorslag gegeven voor mijn aankoop.”

Lees meer testimonials

Geniet van de Zeeuwse kust

De Zeeuwse kust is erg veelzijdig met haar mooie duinen, schone stranden en de meeste zonuren van Nederland.

Geniet van de Zeeuwse kust

Zorgeloos investeren

Bij de aankoop van uw vakantiewoning op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad wordt u volledig door ons begeleid. Wij regelen voor u de hele overdracht van a tot z, zodat u gegarandeerd een zorgeloze investering doet. Lees meer over onze volledige begeleiding bij de aankoop van een vakantiewoning tot en met het verhuur en beheer door Dormio Resorts & Hotels.

Meer over verhuur en beheer
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. Benieuwd hoe dit werkt?

Lees verder
Over Dormio Investments

Over Dormio Investments

Dormio Investments is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige vakantiewoningen en vormt al ruim 20 jaar uw vertrouwde partner voor investeren in recreatief vastgoed.

Lees meer