AFM AFM
Over Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Over Dormio Resort Nieuwvliet-Bad


Op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad krijgt u het heerlijke vakantiegevoel dat hoort bij een vakantie aan zee met water, strand en duinen. Centraal op het resort staat de kreek waaraan veel van de vakantiewoningen in dit luxe resort in Zeeuws-Vlaanderen worden gebouwd. Het uitgebreide aanbod vakantiewoningen biedt voldoende afwisseling voor een grote variatie aan gasten. Daarnaast biedt Dormio Resort Nieuwvliet-Bad u vele faciliteiten voor een heerlijk ontspannen verblijf.

Bekijk het volledige aanbod

Faciliteiten

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is uitgerust met een scala aan luxe faciliteiten zodat het u en onze gasten aan niks ontbreekt. Zo heeft het resort een binnen- en een buitenzwembad, een speelstrand, een restaurant met heerlijk terras en daarnaast is er een hondenspeelplek voor uw trouwe viervoeter.

Lees meer over de faciliteiten
video still

Bouwupdates

In november 2021 is door CEO Don van Schaik, onze partners van ADS Groep en Sagro, de projectmanager en de wethouder van de gemeente Sluis de eerste heipaal in de grond geslagen. Na veel hard werk is het resort in 1 juli 2023 in de verhuur en sinds december 2023 volledig opgeleverd. Via de link hieronder kunt u de bouwvoortgang van de 124 luxe vakantiewoningen en het hoofdgebouw terugkijken.

Bekijk alle bouwupdates

De natuurrijke omgeving

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad ligt in de gelijknamige Zeeuwse badplaats Nieuwvliet-Bad. Het resort ligt in een prachtige, natuurlijke omgeving en bevindt zich aan één van de schoonste stranden van Nederland. Ook hebben de omliggende stadjes en steden een hoop te bieden, zo bent u al binnen 15 minuten bij onze zuiderburen in België.

Lees meer over de omgeving
Uw eigen vakantiewoning in Nederland met een aantrekkelijk rendement

Aantrekkelijk rendement

Het uitgebreide aanbod vakantiewoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad biedt variatie op het reeds bestaande aanbod in de regio. Daarnaast is er bij de ontwikkeling veel aandacht besteed aan het creëren van een groene omgeving en de aansluiting bij het Zeeuwse landschap. Het ontwerp van de woningen is onder andere geïnspireerd op Zeeuwse boerderijen en visserswoningen. Door een samenhangend geheel te leveren wat toch een hoop variatie biedt, verwachten we de bezetting buiten het reguliere vakantieseizoen te verhogen. Deze hogere jaarbezetting zal aantrekkelijke huurinkomsten en een interessant rendement voor u genereren.