AFM AFM
Verhuur en beheer van uw woning in op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Verhuur en beheer van de luxe vakantiewoningen


  • Volledige ontzorging
  • Uitgebreide eigen gebruiksmogelijkheden
  • Aantrekkelijk rendement

Als trotse eigenaar van een exclusieve vakantiewoning op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad kunt u zelf ultiem genieten van uw tastbare bezit op loopafstand van het Zeeuwse Noordzeestrand. Tegelijkertijd is het ook een goede investering. Door uw vakantiewoning te laten verhuren tijdens uw afwezigheid ontvangt u een interessant rendement op uw investering. De vakantiewoningen worden in de zomer van 2023 opgeleverd en zullen dan meteen in de verhuur gaan. Investeer nu en geniet deze zomer al van aantrekkelijk rendement!

Bekijk ons aanbod
Aantrekkelijk rendement

Aantrekkelijk rendement

De vakantiewoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad bieden variatie op het reeds bestaande aanbod in de regio. Ze worden aangeboden in verschillende groottes en thema’s. Het uitgebreide aanbod vakantiewoningen biedt voldoende afwisseling voor een grote variatie aan gasten. Hiermee verwachten we ook de bezetting buiten het reguliere vakantieseizoen te verhogen. Deze hogere jaarbezetting zal aantrekkelijke huurinkomsten en een interessant rendement voor u genereren.

Aankoop van uw vakantiewoning

Bij de aankoop van uw vakantiewoning wordt u volledig door ons begeleid. Wij regelen de hele overdracht voor u, van A tot Z, zodat u letterlijk een zorgeloze investering doet. Wilt u daarnaast begeleid worden met uw hypotheekaanvraag? Wij brengen u graag in contact met één van onze onafhankelijke partners: Soeverein IFS en Financieel Gezond. Ook kunt u gedurende het gehele aankoopproces altijd bij ons terecht met (juridische) vragen.

Meer over financiering
Verhuur van uw vakantiewoning door Dormio Resorts & Hotels

Verhuur van uw vakantiewoning door Dormio Resorts & Hotels

Als eigenaar van een vakantiewoning op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad kunt u heerlijk genieten van uw vakantiewoning en deze laten verhuren tijdens uw afwezigheid. Onze verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels verzorgt op een professionele en zorgeloze wijze voor de verhuur en het beheer van uw trotse bezit. Met Dormio Resorts & Hotels bent u verzekerd van een betrouwbare partner die met niets minder dan het beste genoegen neemt.

Geniet van interessant rendement

Door uw woning op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad te verhuren in uw afwezigheid geniet u van een aantrekkelijk rendement.

Geniet van interessant rendement