AFM AFM
Uitgebreid aanbod vakantiewoningen

Zeer gevarieerd aanbod vakantiewoningen


Op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad vindt u een mix van luxe vakantiewoningen met een capaciteit van 2 tot 20 personen. Bij de ontwikkeling van de vakantiewoningen is veel aandacht besteed aan het creëren van een groene omgeving en de aansluiting bij het Zeeuwse landschap. Het ontwerp van de woningen is onder andere geïnspireerd op Zeeuwse boerderijen en visserswoningen. De woningen hebben verschillende thema’s met bijbehorende voorzieningen. Zo zijn er Wellnesswoningen met privéwellness, Kidswoningen met kinderslaapkamers en ligging aan een omheinde speeltuin of met privé speeltuin en de Pool met een privé binnenzwembad. Uniek op het resort zijn de Petswoningen, die speciaal ingericht zijn voor vakantiegangers met huisdieren. De woningen worden in de zomer van 2023 opgeleverd en gaan dan direct in de verhuur. Investeer nu en profiteer dit jaar al van maandelijkse huurinkomsten!

Bekijk ons aanbod
KIDS_HOME

KIDS_HOME

De Kidswoningen zijn volledig gericht op gezinnen met kleine kinderen. Een deel van de Kidswoningen heeft een tuin die aan de achterzijde grenst aan een collectieve en omheinde speeltuin. Het overige deel van de Kidswoningen heeft een privé speeltuin in de omheinde achtertuin. In de woonkamer bevindt zich een kinderhoek waar uw (klein) kinderen kunnen spelen. Tevens beschikken de Kidswoningen over kinderslaapkamers met een bedstee.

PETS_HOME

PETS_HOME

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad biedt ook uitkomst voor hondenliefhebbers. De speciale Petswoningen zijn volledig afgestemd op uw trouwe viervoeter. Deze woningen hebben bijvoorbeeld afgesloten kavels waar uw hond heerlijk buiten kan lopen. Daarnaast beschikken deze woningen over luxe honden wasvoorzieningen en een bench. Ook is er op het resort een gezamenlijke hondenspeelplek.

WELLNESS_HOME

WELLNESS_HOME

De Wellnesswoningen zijn uitgerust met een sauna, buitendouche en bubbelbad. In de Wellnesswoningen kunt u in buitengewone luxe recreëren en genieten van uw privéwellness. De tuinen van de Wellnesswoningen zijn compleet afgeschermd voor optimale privacy.

POOL_HOME

POOL_HOME

De luxe Poolwoningen zijn uitgerust met een privé binnenzwembad. Vanuit de woonkamer of het terras van uw woning heeft u zicht op het zwembad. Met deze unieke vakantiewoning bent u het gehele jaar door verzekerd van zwemplezier met uw (klein)kinderen!

WATER_HOME

WATER_HOME

De Waterwoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad staan letterlijk met hun voeten in het water. Het grote terras bij de woning hangt boven de kreek, waardoor de connectie met het water, en daarmee de Zeeuwse vakantiebeleving, optimaal is.

GROUP_HOME

GROUP_HOME

Om families en grote gezelschappen te faciliteren, heeft Dormio Resort Nieuwvliet-Bad Groupwoningen van verschillende omvang: 14-, 16- en 20-persoonswoningen. Ideaal om met meerdere generaties te genieten van het prachtige Zeeland!

Uitgebreid aanbod

Uitgebreid aanbod

Bij het uitgebreide aanbod van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad zijn er ook een aantal luxe vakantiewoningen die niet onder een specifiek label vallen. Zoals de geschakelde 4-persoonswoning die te splitsen is in twee wooneenheden en de Duingras woning zonder de bench of kinderspeelhoek. Deze woningen zijn net zoals de rest van het aanbod voorzien van ruime kavels en hoogwaardige voorzieningen.

Elektrische laadpalen

Elektrische laadpalen

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en de verwachting is dat het gebruik de komende jaren blijft toenemen. Wij bekijken daarom de mogelijkheden om voor elke woning een parkeerplaats met oplaadpunt te realiseren. Eén en ander is nog afhankelijk van de technische mogelijkheden. Indien dit mogelijk is, zullen de kosten zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt. De opbrengsten van het gebruik van de laadpalen komen toe aan de eigenaren via een speciale 'energie-pool'.