AFM AFM
Activiteiten in de omgeving van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Activiteiten in de omgeving van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad


Als u een luxe vakantiewoning of tweede huis koopt in Dormio Resort-Nieuwvliet-Bad in Zeeland, dan weet u zeker dat u investeert in een woning in een toeristische topregio. In de nabijheid van het resort kunt u tal van leuke activiteiten ondernemen. Bekijk hieronder diverse suggesties voor een leuk uitje!

Bekijk het aanbod
Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans

De Deltawerken worden meestal in één adem genoemd met Zeeland. Het feit dat Zeeland en een groot deel van Nederland droge voeten heeft, is te danken aan deze allergrootste stormvloedkering ter wereld. Bij Deltapark Neeltje Jans komt u alles te weten over de Deltawerken en de strijd van Zeeland tegen het water. Het themapark is leuk en leerzaam voor alle leeftijden!

Culinair genieten in Zeeland

Culinair genieten in Zeeland

Zeeland heeft per inwoner de meeste sterrenrestaurants van Nederland. Op de grens van zee en land doen Zeeuwse chefs bijzondere, culinaire vondsten. In de directe omgeving van Nieuwvliet-Bad kunt u culinair genieten bij diverse Michelin-sterren restaurants:

  • De Kromme Watergang (Hoofdplaat)
  • Spetters (Breskens)
  • Brasserie AirRepublic (Cadzand) van topkok Sergio Herman
Golfen bij Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Golfen bij Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Als golfliefhebber kunt u een sportief balletje slaan bij Golfclub Oostburg. Deze golfclub met een 18-holes Champions Course ligt op 11 minuten rijden van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. In het Belgische Knokke, op ongeveer 25 minuten rijden, ligt de Royal Zoute Golf Club met een 18-holes Champions Course en een 18-holes Executive Course.

Activiteiten voor jong en oud

In de prachtige omgeving van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad hoeven jong én oud zich niet te vervelen.

Activiteiten voor jong en oud
Haaientanden verzamelen

Haaientanden verzamelen

Haaientanden verzamelen is voor veel toeristen in Nieuwvliet-Bad en Cadzand een geliefde bezigheid. Door het verschuiven van aardlagen en de februari-storm van 1953 zijn grote hoeveelheden haaientanden vrijgekomen, waardoor ze nu met het blote oog te vinden zijn op het strand en in de natuurgebieden. Eén van de beste vindplaatsen voor grotere tanden is de Radartoren in Nieuwvliet.

Zeehonden spotten

Wist u dat het aantal zeehonden in de Zeeuwse wateren de laatste jaren snel toeneemt? Op de Hooge Platen in de Westerschelde bij Breskens kunt u regelmatig zeehonden spotten. Wilt u ze van dichtbij zien? Vanuit de haven van Breskens vertrekken in de zomerperiode regelmatig rondvaarten.

Meer over de omgeving