AFM AFM

Dormio is eigenaar geworden van resorts in de Franse Alpen

09-06-2020

We zijn erg verheugd om u te kunnen melden dat wij sinds vorige week eigenaar zijn geworden van onze Dormio Resorts in Flaine en Vallorcine.

Het beheer en de verhuur van Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc en Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif was al in handen van Dormio, maar nu zijn we ook eigenaar van de 66 appartementen en bijbehorende voorzieningen. De luxe appartementen zijn overgenomen van de voormalige opdrachtgever. Weer een mooie stap voor Dormio! Dit betekent dat u verzekerd bent van een zorgeloze investering. Dormio biedt hiermee alles onder één dak aan: aankoop, verhuur en beheer. Zo kunt u met al uw vragen terecht bij één partij met veel expertise en betrokkenheid.


Over Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc
Idyllisch gelegen in de Franse Alpen, tussen de majestueuze Mont Blanc en de Zwitserse grens, vindt u Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc. Deze reisbestemming is populair onder zowel wintersport- als natuurliefhebbers. De luxueuze appartementen liggen in het bergdorpje Vallorcine aan de voet van de Aiguilles Rouges, vlakbij het gezellige Chamonix. Omgeven door prachtige bossen heeft u het allerbeste uitzicht op de Mont Blanc. Bekijk hier het aanbod vakantiewoningen in Vallorcine.

Over Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif
In de sfeervolle villawijk Hameau de Flaine, op maar liefst 1.850 meter hoogte, vindt u de ruime en luxueuze appartementen en chalets van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif in de bossen en met spectaculaire uitzichten. Dankzij de veelzijdige Alpen is Flaine bij uitstek de ideale bestemming voor een vakantie in de zomer of winter. In de winter kunt u genieten van ski-out; in de zomer kunt u hier skiën op de gletsjer! Bekijk hier het aanbod vakantiewoningen in Flaine.

Lees alle nieuwsberichten