AFM AFM

Eigenarenweekend Dormio Resort Maastricht een groot succes!

14-04-2022

Afgelopen weekend was het groot feest op Dormio Resort Maastricht. Alle eigenaren van de nieuwe luxe appartementen van de laatste bouwfase, Kasteelcomplex Castellum, waren uitgenodigd voor het eigenarenweekend.

Tijdens het eigenarenweekend van 8 tot 10 april konden alle eigenaren voor het eerst overnachten in hun eigen luxe appartement op Kasteelcomplex Castellum. Dit is de laatste fase van Dormio Resort Maastricht en bestaat uiteen luxe spa-wellnescentrum met drie appartementsgebouwen met 2-, 4- en 6-persoonsappartementen en een Torenwoning. De eigenaren werden ontvangen voor een feestelijke openingsborrel in ‘t Proeflokaal Drinken en kregen een rondleiding door het in aanbouw zijne complex van Thermen Maastricht dat volgende maand haar deuren zal openen. Al met al was het een geslaagd weekend!

Uitbreiding van het portfolio
De locatie van het resort zo dicht bij het stadscentrum van Maastricht blijft uniek. Het resort bestond al uit een groot aanbod van verschillende woningtypes, maar met de komst van de luxe appartementen van Kasteelcomplex Castellum hebben we ons portfolio nog verder kunnen uitbreiden. Vanaf maandag 11 april zijn de appartementen in de verhuur gegaan en dus nu te boeken via Dormio Resorts & Hotels.

Wellnessresort Maastricht
Een onderdeel van de laatste bouwfase van Dormio Resort Maastricht is ook een spa-wellnesscentrum. Een ware verrijking van het mooiste resort van Limburg! De verwachting is dat Thermen Maastricht in mei haar deuren opent voor bezoekers uit de regio en ver daarbuiten. Het ondernemersechtpaar Uitendaal, dat al tien jaar succesvol SpaSereen in Maarssen exploiteert, opent hiermee hun tweede luxe saunacomplex. Een mooie samenwerking waar we trots op zijn!

Hoogwaardige faciliteiten
Behalve de verschillende woningtypes beschikt Dormio Resort Maastricht over diverse hoogwaardige faciliteiten, waaronder verschillende restaurants, een streekwinkel en minimarkt, een zwembad en fietsverhuur. Hier komen binnenkort dus de luxe wellnessfaciliteiten van Thermen Maastricht bij. Van een opgietsauna met uitzicht over de bossen en een grotsauna tot een openhaardsauna, een Turks stoombad en verschillende binnen- en buitenbaden. Zo verwachten wij het onze woningeigenaren en resortgasten nog meer naar hun zin te maken!

Dormio Resort Maastricht uitverkocht!
Wegens groot succes zijn alle vakantiewoningen op Kasteelcomplex Castellum en Dormio Resort Maastricht volledig uitverkocht. Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij onze andere resorts in binnen- en buitenland? Neem dan nu contact met ons op.

Lees alle nieuwsberichten