AFM AFM

Vakantiewoningen Dormio Resort Nieuwvliet-Bad volledig uitverkocht!

25-05-2022

De laatste woning van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is afgelopen week verkocht. Dit nieuwe resort in Zeeland, bestaande uit 124 vakantiewoningen en diverse hoogwaardige faciliteiten, is nu volledig uitverkocht. Dat is prachtig nieuws voor alle eigenaren en een hele mooie opsteker voor het verkoopteam!

Uitgebreid aanbod aan vakantiewoningen
Het nieuwe Dormio Resort Nieuwvliet-Bad beschikt over een zeer uitgebreid aanbod aan luxe vakantiewoningen. De woningen hebben een capaciteit van 2 tot 20 personen en zijn geïnspireerd door verschillende thema’s. Zo zijn er Kidswoningen met een kinderkamer en ligging aan een omheind speelveld en de unieke Petswoningen, woningen speciaal ingericht op eigenaren en vakantiegangers met huisdieren.

Bouwupdate
De bouw van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad, bestaande uit 124 vakantiewoningen en diverse hoogwaardige faciliteiten, is inmiddels in volle gang. Zo worden de kavels uitgegraven en liggen er op de helft van het resort inmiddels fundatiebalken. Van de eerste 27 woningen is de ruwe omlijning (casco) inmiddels zichtbaar!

Lees alle nieuwsberichten