AFM AFM

Dormio Resort Maastricht: eerste Nederlandse resort met sterrenrestaurant!

15-01-2020

Het nieuws dat Rantrée een Michelin-ster heeft ontvangen, betekent eveneens dat Dormio Resort Maastricht het eerste Nederlandse vakantieresort is met een sterrenrestaurant. Uiteraard zijn we daar meer dan trots op!

Doelstelling behaald

Eén van de doelstellingen van Dormio was om met Dormio Resort Maastricht een luxueus resort neer te zetten. Dit resort moest luxueuzer en van een hoger niveau worden dan de Nederlandse standaard voor vakantieparken. Don van Schaik, CEO van Dormio Group, licht toe: “Naast de ontwikkeling van luxe vakantiewoningen, was het binnenhalen van een sterrenrestaurant één van de onderdelen van deze doelstelling. Wij hebben Restaurant Rantrée destijds bereid gevonden te verhuizen naar de achtste verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje. Het is fantastisch nieuws dat zij binnen één jaar na de opening op de nieuwe locatie hun eerste Michelin-ster hebben behaald. Wij zijn enorm trots op dit resultaat en zijn verheugd dat we onze doelstelling hebben behaald!”

Woord van dank

Hij vervolgt: “Uiteraard bedanken wij op de eerste plaats het gehele team van restaurant Rantrée voor deze prachtige prestatie. Maar daarnaast willen we ook graag u bedanken! We willen u als investeerder heel hartelijk danken voor het vertrouwen dat u heeft gegeven aan Dormio Resort Maastricht.”

Lees alle nieuwsberichten