AFM AFM

Dormio Resort Maastricht verrijkt met kasteelcomplex Castellum en wellness

25.05.2022

Met de oplevering van Castellum is de laatste fase van Dormio Resort Maastricht afgerond. De toevoeging van drie zeer luxe penthouses, 21 appartementen en een torenwoning maken het resort op de Dousberg compleet.

Laatste fase voltooid: Dormio Castellum
Het modern vormgegeven Castellum is het sluitstuk van Dormio Resort Maastricht dat in verschillende fasen gerealiseerd werd. Het moderne complex bestaat uit drie gebouwen, elk met een eigen binnenzwembad. Dit zwembad is te gebruiken door de eigenaren en huurders van de appartementen in het betreffende gebouw. Hierdoor ontstaat een extra verhuurcategorie appartementen en een nieuwe variatie in het aanbod op het luxe resort aan de rand van het prachtige Maastricht. De appartementen en penthouses zijn geschikt voor 2, 4 of 6 personen en liggen aan het centrale plein van het resort, het Wilhelmus. Hier bevindt zich ook Dormio Hotel De Prins van Oranje met het Michelin-sterrenrestaurant Rantrée.

Mijlpaal in de geschiedenis van Dormio
CEO van Dormio Group, Don van Schaik, is trots op dit state-of-the-art resort. “Het is onze ambitie recreatieprojecten ‘nieuwe stijl’ te realiseren, van een onvergelijkbare diversiteit en kwaliteit in Nederland. De voltooiing van dit project betekent een mijlpaal in onze geschiedenis. Het vertegenwoordigt precies wat wij 10 jaar geleden voor ogen hadden, toen we onze visie op eigentijdse recreatieresorts openbaar maakten.”

Opening van Wellnessresort Maastricht
Het nieuwe Castellum grenst aan het tevens nieuwe Wellnessresort Maastricht, een luxe spa-wellnesscentrum met buitenzwembad, binnentuin en uitgebreide faciliteiten. “Het wellnessresort is de kers op de taart voor alle gasten die bij ons verblijven”, aldus Resort Manager Cees Santifort. “In combinatie met alle nadere faciliteiten die we aanbieden op Dormio Resort Maastricht, is de totaalbeleving nu compleet.”

Lees alle nieuwsberichten