AFM AFM

Kom op 20, 21 of 22 mei proefslapen in uw potentiële vakantiewoning aan de Franse Opaalkust

11.05.2022

Het glooiende duinlandschap en de uitgestrekte natuur vormen het decor van Dormio Resort Berck-sur-Mer. Het resort biedt een breed aanbod met verschillende vrijstaande strandwoningen en luxe strandappartementen en diverse hoogwaardige faciliteiten.

Het glooiende duinlandschap en de uitgestrekte natuur vormen het decor van Dormio Resort Berck-sur-Mer. Het resort biedt een breed aanbod met verschillende vrijstaande strandwoningen en luxe strandappartementen en diverse hoogwaardige faciliteiten waaronder een restaurant en buitenzwembad.

Uniek duinresort op 4,5 uur rijden vanaf Utrecht
Op slechts 900 meter van het resort staat u al met uw blote voeten op het brede zandstrand van Berck-sur-Mer. Bij laagtij kunt u hier zelfs de zeehonden spotten! Aan de Franse Opaalkust vindt u kilometers fiets- en wandelplezier en het gehele jaar door een breed scala aan activiteiten. Deze toplocatie trekt jaarlijks een brede doelgroep toeristen aan en dit maakt het resort dan ook populaire vakantiebestemming.

Over Dormio Resort Berck-sur-Mer

  • 62 luxe strandwoningen en strandappartementen
  • Op slechts 4,5 uur rijden vanaf Utrecht
  • Nabij het mondaine Le Touquet Paris-Plage
  • Uitgebreide mogelijkheden voor eigen gebruik
  • Aankoop, verhuur en beheer door Dormio Group
  • Aantrekkelijk rendement middels de verhuurinkomsten
  • Scherp geprijsd vanaf €240.000

Wilt u zelf de omgeving van dichtbij ervaren?
Wij organiseren van 20 tot en met 22 mei 2022 een bezichtigingsweekend. Bent u geïnteresseerd in één van de vakantiewoningen op Dormio Resort Berck-sur-Mer? Dan is dit de uitgelezen kans om op locatie kennis te maken. Kom sfeer proeven in Frankrijk en met eigen ogen het resort aanschouwen en uw toekomstige vakantiewoning beleven. Daarnaast kunt u zo ook gelijk de omgeving ontdekken en overnachten in de vakantiewoning van uw voorkeur. Zo kunt u een goed doordachte keuze maken voor een investering in hoogwaardig recreatief vastgoed. Meld u nu aan voor een bezichtiging!

Lees alle nieuwsberichten