AFM AFM

Officiele opening van de splinternieuwe Mastervilla’s in Maastricht

01-07-2020

Afgelopen vrijdag was het groot feest in de compleet nieuwe villawijk binnen de stadsgrenzen van Maastricht: de splinternieuwe Mastervilla’s van Dormio Resort Maastricht zijn officieel geopend.

Afgelopen vrijdag was het groot feest in de compleet nieuwe villawijk binnen de stadsgrenzen van Maastricht: de splinternieuwe Mastervilla’s van Dormio Resort Maastricht zijn officieel geopend.

Wij mochten alle huiseigenaren van deze luxe villa’s verwelkomen in hun nieuwe vakantiewoning. Namens Dormio Leisure Development, Dormio Investments en Dormio Holidays werden de gasten getrakteerd op een hapje en een drankje om dit heugelijke feit te vieren. We wensen alle huiseigenaren veel vakantieplezier in hun nieuwe villa’s op Dormio Resort Maastricht!

Cees Santifort, Resort Manager, is erg trots op de uitbreiding van zijn resort. Hij vertelt: “Dormio Resort Maastricht was al één van de mooiste resorts van Nederland. De locatie van het resort zo dicht bij het stadscentrum van Maastricht blijft uniek. Het resort bestond al uit een groot aanbod van verschillende woningtypes, maar met de komst van de Mastervilla’s hebben we ons portfolio nog verder uitgebreid en een nieuw segment toegevoegd. Vooraf vroegen we ons af of we onszelf konden overtreffen; met de opening van de Mastervilla’s is dit zeker gelukt! Op Dormio Resort Maastricht kon u al vakantie 2.0 vieren, nu bent u zelfs van harte welkom voor een vakantie 3.0!”

Vakantie 3.0: meesterlijk compleet!
De vakantie 3.0 uit zich onder andere in de uitgebreide services en arrangementen die bijgeboekt kunnen worden. Cees vertelt hierover: “Hierbij kunt u denken aan een personal assistant, chefkok aan huis of ontspanningsmassage in de achtertuin van de vakantievilla.” De eigenaren en gasten zijn hiermee verzekerd van een nóg aangenamer en ontspannener verblijf. De splinternieuwe Mastervilla's voor 6 of 8 personen bieden een prachtig zicht op de Dousberg, de 18-holes golfbaan, het Limburgse landschap of het water. Voor nog meer luxe beschikken diverse villa’s over een privéwellness en buitenkeuken.

Positieve reacties
“We zijn uiteraard erg enthousiast over de nieuwe Mastervilla’s, maar ook de huiseigenaren en hun gasten spreken vol lof over de nieuwe aanwinst van het resort. Daarnaast merken we aan de boekingen ook dat een verblijf in één van onze Mastervilla’s erg populair is!”, aldus Cees.

Eind deze zomer start de bouw van de laatste fase op Dormio Resort Maastricht. Dit betreft Dormio Castellum: luxe appartementen met aangrenzend een spa- en wellnesscentrum. We houden u uiteraard graag op de hoogte van de ontwikkelingen!

Lees alle nieuwsberichten