AFM AFM
Header

Maak laagdrempelig kennis met Dormio Investments!


Wij begrijpen dat u niet dagelijks investeert in recreatief vastgoed en dat u ongetwijfeld een hoop vragen heeft over de investeringsmogelijkheden, waar u op moet letten en welke woning aansluit bij uw situatie en wensen. We denken graag met u mee en kijken samen met u naar passende investeringsmogelijkheden!

Elke vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur bent u van harte welkom op ons hoofdkantoor in Arnhem voor een informeel en vrijblijvend gesprek over de investeringsmogelijkheden bij Dormio Investments. Onze verkoopadviseurs ontvangen u met plezier in onze etalagebar ‘In de Proeftijd’ om u te informeren en adviseren over de aankoop van een luxe vakantiewoning. Ook kunt u op het hoofdkantoor de maquettes bekijken van een aantal van onze projecten zoals Dormio Resort Seefeld in Tirol en Dormio Resort Berck-sur-Mer. Mogen wij u binnenkort ontvangen in Arnhem?

Heeft u zich al verdiept en heeft u vragen over de investeringsmogelijkheden op één (of meerdere) specifieke resort(s)? Vul het onderstaande contactformulier in, zo kunnen we u gericht helpen!

LET OP: op vrijdag 24 november is er geen vrije inloop op kantoor. U bent van harte welkom om ons te bezoeken op de EXCELLENT Woonbeurs in Ahoy Rotterdam van 23 tot en met 26 november!