AFM AFM
Sfeervolle appartmenten

Sfeervolle appartementen


De comfortabele accommodaties van Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc zijn van alle gemakken voorzien om uw verblijf tot een waar genot te maken. Zo bent u als eigenaar verzekerd van een prettig verblijf gedurende het hele jaar! De appartementen beschikken over een smaakvolle inrichting zodat u in alle comfort gezellig met uw familie of vrienden kunt ontspannen na een actieve dag in de buitenlucht. De appartementen variëren van studio’s tot 5-kamer duplex appartementen. Daarnaast beschikken alle appartementen over één of meerdere royale balkons waar u kunt genieten van de frisse buitenlucht van de Franse Alpen!

Voor elk wat wils

Op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc vindt u 79 appartementen vanaf €135.000 en heeft u de keuze uit een studio, appartement, penthouse of duplex appartement. De vakantiewoningen variëren van studio’s van circa 31 m2 voor 2 personen tot 5-kamer duplex appartementen van circa 106 m2 voor 10 personen. Zo is er altijd een vakantieappartement dat bij uw wensen en budget past!

Bekijk het aanbod
Appartementen in de kenmerkende stijl van de karakteristieke chalets in de Franse Alpen

Inpassing in de omgeving

Het all-season resort Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc is volledig gebouwd in de kenmerkende stijl van de karakteristieke chalets in de Franse Alpen. De inpassing in de omgeving is kenmerkend voor de resorts en hotels van Dormio.

Hoogwaardige bouwkwaliteit

De vakantieappartementen op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc zijn van hoogwaardige bouwkwaliteit. Daarnaast zorgt onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw investering. Uw vakantiewoning wordt namelijk op een geheel professionele wijze onderhouden en beheerd. Dit in combinatie met de ligging op een absolute toeristische toplocatie zorgt ervoor dat u een zorgeloze en waardevaste investering doet in de Franse Alpen.

Meer over verhuur en beheer