AFM AFM
Header locatie Obertraun

Investeren in een vakantiewoning in Oostenrijk?


Investeren in een woning op Dormio Resort Obertraun betekend een zorgeloze investering. Wij begeleiden u door het gehele proces: van de aankoop tot de verhuur en beheer van uw tastbare bezit. Als u er niet bent zal Dormio Resort & Hotels de zorg van de verhuur en het beheer van uw vakantiewoning op zich nemen. Zo kunt u zorgeloos genieten én zorgeloos investeren.

Adres en afstanden

Dormio Resort Obertraun
Obertraun 302
4831 Obertraun, Oostenrijk

Hallstatt 5 km
Gosau 20 km
Salzburg 75 km
München 210 km
Wenen 295 km
Amsterdam 1035 km

All-season bestemming

Niet alleen op het resort kunt u genieten van al de mooie natuur om u heen, ook de omgeving van Dormio Resort Obertraun heeft een hoop te bieden. In de buurt liggen diverse skigebieden die in de winter vertier bieden aan een hoop wintersportliefhebbers. Vanuit Obertraun kunt u met een ruime panoramagondel omhoog naar Krippenstein. Hier bevindt zich ‘Klein Alaska‘ een immens groot en sneeuwzeker plateau met een prachtig uitzicht en veel skimogelijkheden. In de zomer is het een waar paradijs voor buitensporters. Zo kunt u er onder andere heerlijk wandelen, fietsen en zwemmen.

UNESCO-werelderfgoedgebied

Dormio Resort Obertraun ligt middenin UNESCO-werelderfgoedgebied en direct aan de oever van de betoverende Hallstättersee. Het culturele landschap van Hallstatt-Dachstein/Salzkammergut, waar Obertraun onderdeel van is, staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst. In de prehistorie is men er begonnen met het winnen van zout. Deze zoutmijn betekende het begin van de welvaart in het gebied tot het midden van de 20e eeuw. De rijkdom van de stad ziet u terug in de prachtige architectuur van Hallstatt. In het centrum van Hallstatt stroomt een waterval uit de bergen die beslist het bekijken waard is.