AFM AFM
Comfortabel recreëren
vlakbij het Bergumermeer

Comfortabel recreëren
vlakbij het Bergumermeer

Dormio Waterpark Zwartkruis


  • 34 luxe watervilla’s
  • Eigen aanlegsteiger
  • Duurzame investering

Beeld u zich eens in… in een natuurrijke omgeving met eindeloze waterrecreatiemogelijkheden komt u helemaal tot rust vanuit uw eigen vakantiewoning. Maak kennis met Dormio Waterpark Zwartkruis in het Friese dorpje Noardburgum. Het bestaande resort wordt uitgebreid met 34 luxe watervilla’s aan een sfeervolle binnenhaven. Elke woning is direct gelegen aan het water en beschikt over een eigen steiger voor uw sloep, zeilboot of kano. Vanuit de tuin van uw vakantiewoning vaart u zo de Kuikhoornster Feart op richting het Burgumer Mar of zelfs het unieke Lauwersmeergebied.

Vraag de verkoopinformatie aan
Al ruim 20 jaar ervaring
Volledige aankoopbegeleiding
Uitgebreid eigen gebruik
Zorgeloos investeren

Bezoek ons tijdens de Second Home Beurs

Van 29 september tot en met 1 oktober kunt u ons vinden op de Second Home Beurs in Utrecht. Onze verkoopadviseurs gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de investeringsmogelijkheden bij Dormio Investments. U kunt hier vrijblijvend kennismaken, u laten informeren én inspireren en de eerste stap zetten naar een tweede huis. Als relatie van Dormio ontvangt u gratis toegangskaarten voor de Second Home Beurs. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen met één van onze verkoopadviseurs!

Maak een afspraak

Uw eigen luxe watervilla

De uitbreiding van Dormio Waterpark Zwartkruis bestaat uit drie woningtypes; 6-persoons Watervilla IJsvogel, 8-persoons Watervilla Patrijs en 10-persoons Watervilla Roerdomp. Uniek aan dit vakantiepark is dat u bij aankoop van een kavel zelf kunt beslissen welk woningtype u laat bouwen op uw kavel. Daarnaast zijn de watervilla’s geheel naar uw eigen stijl in te richten, dit geldt ook voor de inrichting van de tuin. Ook is er de mogelijkheid om wellnessfaciliteiten zoals een bubbelbad en sauna toe te voegen aan uw vakantiewoning. Ziet u zichzelf al zitten?

Bekijk het aanbod
Beleef het zelf tijdens een bezichtiging

Beleef het zelf tijdens een bezichtiging

Uw eigen watervilla in het Friese Noardburgum mét aanlegsteiger. Hier kunt u eindeloos genieten van de groene omgeving, pittoreske Friese dorpjes en uiteraard waterplezier. U kunt nu zelf beleven hoe het is om trotse eigenaar te worden van één van de nieuwe watervilla’s op Dormio Waterpark Zwartkruis! Maak nu een afspraak met onze verkoopadviseur voor een bezichtiging van de modelwoning en een rondleiding over het bestaande park met diverse faciliteiten.

Faciliteiten Waterpark Zwartkruis

Geniet van de diverse faciliteiten

Op Dormio Waterpark Zwartkruis vindt u diverse faciliteiten waar u als eigenaar van een vakantiewoning op het vakantiepark ook gebruik van kunt maken. Het vakantiepark beschikt over een bootverhuur, fietsverhuur en speelterrein met onder andere een airtrampoline. Daarnaast is er een receptie aanwezig, waar u terecht kunt met al uw vragen.

Ga erop uit en ervaar Friesland

Op Dormio Waterpark Zwartkruis waant u zich in een andere wereld. De bijzondere omgeving biedt u en uw gasten de perfecte combinatie van prachtige natuur, pittoreske dorpjes en eindeloos waterplezier. Vanuit uw tuin stapt u zo in uw boot om de omgeving te ontdekken vanaf het water of stap op de fiets en verken de coulissenlandschappen en typisch Friese natuur. Ook voor een dagje op het terras of een uitstapje met kinderen is Dormio Waterpark Zwartkruis de perfecte uitvalsbasis. Lees snel wat er in de omgeving te doen is!

Ontdek de omgeving
Image Wide