AFM AFM
De woningen op Waterpark Zwartkruis

De woningen op Waterpark Zwartkruis

Ontdek de verschillende woningtypes


Op Waterpark Zwartkruis worden 34 nieuwe watervilla’s gerealiseerd. Alle villa’s liggen direct aan het water en beschikken over een eigen aanlegsteiger. Op (bijna) alle kavels kunt u zelf kiezen welk woningtype u laat plaatsen. U kunt de kavel dus combineren met een 6-, 8- of 10-persoonswoning. De vakantiewoning is geheel naar eigen keuze en wensen in te richten. Er kan in overleg met de beheerder gekeken worden naar het samenstellen van een interieurpakket dat past bij uw wensen. Ook kunt u uw investering uitbreiden met een bubbelbad en sauna in de tuin.

Bekijk de beschikbare kavels
6-persoons watervilla IJsvogel

6-persoons watervilla IJsvogel

U komt de woning binnen via de ruime hal met een separaat toilet en garderobe. In de woonkamer vindt u een royale zithoek, eethoek en keuken voorzien van luxe (inbouw)apparatuur. Vanuit de woonkamer loopt u via de openslaande tuindeuren naar uw terras met, indien gewenst, een bubbelbad en sauna. Ook vindt u op de begane grond de eerste slaapkamer met badkamer en-suite voorzien van een douche en wastafel. Op de eerste verdieping vindt u 2 slaapkamers en 2 badkamers. Tevens is er een separaat toilet op de eerste verdieping. Vanuit de tuin heeft u toegang tot een inpandige berging.

8-persoons watervilla Patrijs

Op de begane grond van watervilla Patrijs vindt u de woonkamer met zithoek en de keuken en eethoek. De keuken is van alle gemakken voorzien. Verder bevindt zich op de begane grond de eerste slaapkamer met badkamer en-suite. Op de eerste verdieping liggen 3 ruime slaapkamers. Eén van deze slaapkamers heeft een badkamer en-suite. De tweede badkamer is gelegen aan de gang. Op zowel de eerste en tweede verdieping is een separaat toilet aanwezig. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras, waar u kunt genieten van een waterrijk uitzicht. In de tuin kunt u een bubbelbad en sauna laten plaatsen.

Vraag de verkoopinformatie aan
10-persoons watervilla Roerdomp

10-persoons watervilla Roerdomp

Watervilla Roerdomp beschikt over een royale woonkamer met openslaande tuindeuren naar het terras aan de waterkant. In de tuin kunt u een bubbelbad en sauna laten plaatsen voor optimale ontspanning. De keuken is voorzien van handige inbouwapparatuur. Op de begane grond vindt u de entree met hal, toilet en garderoberuimte. Daarnaast is er een slaapkamer met badkamer en-suite gelegen op de begane grond. Op de eerste verdieping liggen 4 ruime slaapkamers, waarvan 1 met badkamer en-suite. Ook bevindt zich een derde badkamer en een separaat toilet op de eerste verdieping. Tot slot beschikt u over een inpandige berging.

Duurzame investering

De watervilla’s zijn volledig duurzaam ontwikkeld. Zo wordt elke woning voorzien van minimaal 12 zonnepanelen en zijn alle woningen gasloos door middel van een lucht/water warmtepomp. De woning wordt verwarmd door de vloerverwarming die zowel op de begane grond als de eerste verdieping gelegd wordt. Verder zijn de villa’s, ongeacht de oppervlakte, comfortabel en ruim en bieden een prachtige lichtinval. Door het gebruik van aantrekkelijke materialen binnen en buiten en een fraai ontwerp met een oversteek dak voelt u zich hier direct thuis.

Bekijk het aanbod

Kom de modelwoning bezichtigen

De modelwoning op Waterpark Zwartkruis is helemaal voltooid en nu te bezichtigen! Tijdens een bezichtiging aan de modelwoning en het vakantiepark kunt u zelf vast beleven hoe het is om eigenaar te worden van één van luxe watervilla’s. U kunt een bezichtiging inplannen met onze verkoopadviseur. Hij kan u tegelijkertijd alles vertellen over de mogelijkheden voor uw eigen watervilla. Heeft u interesse in één van deze prachtige villa’s? Dan komen we graag met u in contact om u van meer informatie te voorzien.

Neem contact met ons op