AFM AFM
Comfortabel recreëren
vlakbij het Bergumermeer

Comfortabel recreëren
vlakbij het Bergumermeer

Maak kennis met Waterpark Zwartkruis


  • 34 luxe watervilla’s
  • Eigen aanlegsteiger
  • Duurzame investering

Beeld u zich eens in… in een natuurrijke omgeving met eindeloze waterrecreatiemogelijkheden komt u helemaal tot rust vanuit uw eigen vakantiewoning. Maak kennis met Waterpark Zwartkruis in het Friese dorpje Noardburgum. Het bestaande resort wordt uitgebreid met 34 luxe watervilla’s aan een sfeervolle binnenhaven. Elke woning is direct gelegen aan het water en beschikt over een eigen steiger voor uw sloep, zeilboot of kano. Vanuit de tuin van uw vakantiewoning vaart u zo de Kuikhoornster Feart op richting het Burgumer Mar of zelfs het unieke Lauwersmeergebied.

Vraag de verkoopinformatie aan
Al ruim 20 jaar ervaring
Volledige aankoopbegeleiding
Uitgebreid eigen gebruik
Zorgeloos investeren
Plan een bezichtiging en beleef het zelf

Plan een bezichtiging en beleef het zelf

Uw eigen watervilla in het Friese Noardburgum mét aanlegsteiger. Hier kunt u eindeloos genieten van de groene omgeving, pittoreske Friese dorpjes en uiteraard waterplezier. U kunt nu zelf beleven hoe het is om trotse eigenaar te worden van één van de nieuwe watervilla’s op Waterpark Zwartkruis! Tijdens een bezichtiging kunt u zich vast inbeelden waar uw villa komt te staan, hoe deze eruit komt te zien en krijgt u een rondleiding over het bestaande park met diverse faciliteiten. Plan snel een bezichtiging in met onze verkoopadviseur en laat u inspireren over de mogelijkheden.

video still

Uw eigen luxe watervilla

De uitbreiding van Waterpark Zwartkruis bestaat uit drie woningtypes; 6-persoons Watervilla IJsvogel, 8-persoons Watervilla Patrijs en 10-persoons Watervilla Roerdomp. Uniek aan dit vakantiepark is dat u bij aankoop van een kavel zelf kunt beslissen welk woningtype u laat bouwen op uw kavel. Daarnaast zijn de watervilla’s geheel naar uw eigen stijl in te richten, dit geldt ook voor de tuin. Ook is er de mogelijkheid om wellnessfaciliteiten zoals een bubbelbad en sauna toe te voegen aan uw vakantiewoning. Ziet u zichzelf al zitten?

Bekijk het aanbod
Faciliteiten Waterpark Zwartkruis

Geniet van de diverse faciliteiten

Op Waterpark Zwartkruis vindt u diverse faciliteiten waar u als eigenaar van een vakantiewoning op het vakantiepark ook gebruik van mag maken. Het vakantiepark beschikt over een bootverhuur, fietsverhuur en speelterrein met onder andere een airtrampoline. Daarnaast is er een receptie aanwezig, waar u terecht kunt met al uw vragen.

Ga erop uit en ervaar Friesland

Op Waterpark Zwartkruis waant u zich in een andere wereld. De bijzondere omgeving biedt u en uw gasten de perfecte combinatie van prachtige natuur, pittoreske dorpjes en eindeloos waterplezier. Vanuit uw tuin stapt u zo in uw boot om de omgeving te ontdekken vanaf het water of stap op de fiets en verken de coulissenlandschappen en typisch Friese natuur. Ook voor een dagje op het terras of een uitstapje met kinderen is Waterpark Zwartkruis de perfecte uitvalsbasis. Lees snel wat er in de omgeving te doen is!

Ontdek de omgeving
Advies op maat

Advies op maat

Bij Dormio Investments kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding en advies op maat van onze verkoopadviseurs. Wij denken graag mee met uw wensen en behoeften om op die manier tot de best mogelijke investering te komen. Of u op zoek bent naar een rendabele investering of een tweede huis waar u in uw vrije tijd kunt genieten van het Friese schoon; het is mogelijk op Waterpark Zwartkruis. U wordt vanaf de eerste contactaanvraag tot en met de aankoop volledig begeleid. Na de oplevering van uw watervilla wordt deze door onze verhuurorganisatie Summio Parcs professioneel verhuurd. Zo levert uw investering u ook nog eens geld op als u er zelf niet bent, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Dubbel genieten!