AFM AFM
Header

Bezoek ons Pinkster event!


  • Datum: maandag 29 mei
  • Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: de projectlocatie van Dormio Resort De Hondsrug

Bent u op zoek naar een zorgeloze investering in kwalitatief en duurzaam recreatief vastgoed? Dan bent u bij Dormio aan het juiste adres. Op het unieke UNESCO Geopark De Hondsrug realiseren wij 70 luxe vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten voor het ultieme vakantiegevoel. Op maandag 29 mei (tweede pinksterdag) laten wij u graag uitgebreid kennismaken met de projectlocatie en de bijzondere, natuurrijke omgeving tijdens ons Pinkster event. Tussen 10.00 en 16.00 uur staat onze verkoopadviseur voor u klaar met koffie en thee en zal hij u alles vertellen over de  investeringsmogelijkheden op Dormio Resort De Hondsrug. Enthousiast?

Meld u snel aan!
video still

Uw eigen vakantiewoning in Drenthe

Dormio Resort De Hondsrug is een kleinschalig resort met een 70 vrijstaande vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten voor jong en oud. De vakantiewoningen staan op een eigen royale kavel en zijn voorzien van een thema, aansluitend op de voorzieningen van de vakantiewoning. Voor optimale ontspanning bieden wij Wellnesswoningen met eigen (buiten)wellness en voor gezinnen met (kleine) kinderen zijn er onze Kidswoningen met onder andere speciaal ingerichte kinderslaapkamers. Bourgondiërs kunnen in een Lifestyle woning genieten van een luxe barbecue met pizzaoven en buitenkachel en voor grote groepen bieden wij Groupwoningen geschikt voor maar liefst 20 personen. Het brede aanbod sluit perfect aan op de vraag van vakantiegangers naar meer luxe dan thuis.

Bekijk het aanbod

Verken het veelzijdige Drenthe

Drenthe staat bekend om haar ruimte, rust en natuur. In dit stukje Nederland kunnen woningeigenaren en resortgasten eindeloos genieten van uitgestrekte heidegebieden, oude bossen, hunebedden en vennetjes. Maar deze natuurrijke regio heeft veel meer te bieden. De steden Assen en Groningen liggen op nog geen 30 minuten rijden vanaf het resort en in de buurt vindt u diverse bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Wildlands Zoo in Emmen, het TT-circuit in Assen, het indrukwekkende kamp Westerbork en het Boomkroonpad. Op loopafstand van Dormio Resort De Hondsrug ligt recreatieplas ’t Nije Hemelriek, ook wel bekend als ‘de Malediven van Nederland’ door het tropisch blauwe water en het witte zandstrand. Voor jong en oud is hier het gehele jaar genoeg te zien en te beleven! Ervaar de omgeving nu zelf tijdens het Pinkster event.

Meld u aan

Duurzame investering

De woningen op Dormio Resort De Hondsrug zijn ‘dubbel duurzaam’ ontworpen. Dit houdt in dat er niet alleen gewerkt wordt met duurzame materialen, maar dat er ook bij het ontwerp rekening wordt gehouden met een toekomstbestendig uiterlijk zodat ook de volgende generaties kunnen genieten van een duurzame vakantiewoning. Daarbij wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de natuurlijke omgeving. Zo blijven er zoveel mogelijk volgroeide bomen staan, hierdoor behoudt het resort het bosrijke karakter en zal het direct heel volwassen ogen. Daarnaast worden de bestaande waterpartijen verdubbeld, dit betekent dat het leefgebied van de amfibieën zal worden vergroot.

Meer over duurzaam investeren

Uw vertrouwde partner

Met ruim 20 jaar ervaring is Dormio uw deskundige partner voor een zorgeloze investering in een luxe vakantiewoning. Wij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verkoop, verhuur, beheer en exploitatie van al onze resorts. Hierdoor kunnen wij u hoge kwaliteit en service garanderen. Wij werken onder andere met een meerjaren onderhoudsplan voor het behouden van de kwaliteit van uw vakantiewoning. De combinatie van kwalitatieve en duurzame vakantiewoningen, hoogwaardige faciliteiten en de locatie van het resort biedt uitstekende verhuurmogelijkheden. Dit resulteert in aantrekkelijke maandelijkse huurinkomsten. Als eigenaar kunt u zelf ook uitgebreid gebruik maken van uw vakantiewoning. Dormio is full-service partner voor bewezen rendement in het luxe segment.

Meer over Dormio Investments
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. Benieuwd hoe dit werkt?

Lees verder
Meld u snel aan!

Meld u snel aan!

Gaat u mee met de Hondsrug Safari Express over de projectlocatie en door de natuurrijke omgeving tijdens het Pinkster event op 29 mei?

Meld u hier aan