AFM AFM
Investeren in ruime vakantiewoningen op Dormio Resort Eifeler Tor

Investeren in een vakantiewoning met goed rendement?


Bent u op zoek naar een waardevaste investering in recreatief vastgoed als aanvulling op uw investeringsportefeuille? Op Dormio Resort Eifeler Tor vindt u ruime vakantievilla’s en sfeervolle vakantieappartementen in een natuurrijke omgeving. Hier kunt u zelf uitgebreid gebruik maken van uw tastbare bezit. Daarnaast ontvangt u huurinkomsten op basis van de daadwerkelijke bezetting of gebaseerd op een vooraf bepaald bedrag. Op Dormio Resort Eifeler Tor doet u een goed doordachte investering en geniet u van een aantrekkelijk rendement!

Vraag nu de gratis brochure aan

Karakteristiek resort met sfeervolle woningen

Op Dormio Resort Eifeler Tor vindt u sfeervolle vakantiewoningen gebouwd volgens de karakteristieke architectuur van de Eifel. De vakantievilla’s zijn geschikt voor 6 tot 12 personen en bevinden zich in het groen op een flauwe helling. Ze zijn zodanig ten opzichte van elkaar gepositioneerd dat ze zoveel mogelijk privacy bieden. Ook vindt u op het resort diverse vakantieappartementen. Deze zijn geschikt voor 4 tot 10 personen en liggen aan de gezellige promenade met diverse shops en restaurants.

Bekijk het aanbod

Geniet van de prachtige natuur

Op slechts 3 uur rijden vanaf Utrecht bevindt u zich in een prachtige natuurrijke omgeving. Het is er zo mooi groen dat u zich in een compleet andere wereld waant! De Duitse Eifel is dan ook niet voor niets een geliefde vakantiebestemming, zeker gezien de korte reisafstand. De schitterende omgeving en het uitgebreide aanbod aan recreatiemogelijkheden zal bijdragen aan een hoge bezettingsgraad en gunstig rendement voor u als eigenaar!

Lees meer over de omgeving
Zwembad op Dormio Resort Eifeler Tor

Volledige ontzorging door Dormio

Tijdens uw afwezigheid wordt de verhuur, het beheer en het onderhoud op professionele wijze verzorgd door Dormio Resorts & Hotels. Zij werken samen met nationale én internationale touroperators en zetten hun eigen middelen in om een zo hoog mogelijke bezettingsgraad te realiseren. Ook zorgen zij dat alles tot in de puntjes is geregeld voor uw komst. Zo hoeft u alleen maar te genieten van uw tastbare bezit en het rendement!

Meld u aan voor een bezichtiging!

Heeft u interesse in één van onze vakantievilla’s of -appartementen op Dormio Resort Eifeler Tor en wilt u graag kennismaken met uw potentiële vakantiewoning op locatie? Dan kunt u een afspraak maken met onze verkoopadviseur en de gewenste woning komen bekijken. Op deze manier kunt u direct kennismaken met het resort, de uitgebreide faciliteiten en de prachtige omgeving. Zien wij u snel in Heimbach?

Meld u aan voor een bezichtiging

Wij helpen u graag met al uw vragen

Neem nu contact met ons op
Wij helpen u graag met al uw vragen
Nationaal Park Eifel, nabij Heimbach

Waarom investeren in de Duitse Eifel?

  • 169 ruime vakantievilla’s en sfeervolle appartementen
  • Op slechts 3 uur rijden vanaf Utrecht
  • Direct naast Nationaal Park Eifel
  • Hoogwaardige faciliteiten waaronder horeca, zwembaden en speeltuinen
  • Aankoop, verkoop, beheer en onderhoud door Dormio Group
  • Al ruim 20 jaar uw vertrouwde partner!
Hoe werkt investeren bij Dormio Resort Eifeler Tor?

Hoe werkt investeren bij Dormio Investments?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. U kunt dan zelf gebruik maken van uw tastbare bezit en deze laten verhuren aan toeristen. Een vakantiewoning bij Dormio Investments betekent investeren op een toeristische toplocatie. Dit zorgt voor een hoge bezettingsgraad wat resulteert in een aantrekkelijk rendement voor u als eigenaar via de maandelijkse huurinkomsten. Ontdek nu de ideale combinatie recreatie en rendement in het hogere marktsegment!