AFM AFM
Beleggen in een vakantiewoning op Dormio Resort Eifeler Tor

Uw eigen vakantiehuis in Duitsland?


  • 169 ruime vakantiehuizen en -appartementen
  • Op slechts 3 uur rijden vanaf Utrecht en 1.5 uur vanaf Maastricht
  • Direct gelegen naast het prachtige Nationaal Park Eifel

Wilt u graag investeren in een eigen vakantiehuis dichtbij huis? Op slechts 3 uur rijden vanaf Utrecht vindt u Dormio Resort Eifeler Tor. Direct naast het prachtige Nationaal Park Eifel bieden wij ruime vakantievilla’s, sfeervolle vakantieappartementen en uitgebreide faciliteiten. Geniet van een heerlijke maaltijd in het traditionele Duitse of Italiaanse restaurant, proef ons speciale Heimbacher Bier of neem een duik in het binnen- of buitenzwembad. Wanneer u investeert in een vakantiehuis op Dormio Resort Eifeler Tor kunt u rekenen op deskundige aankoopbegeleiding en wordt u volledig door ons ontzorgd wat betreft de verhuur, het beheer en het onderhoud van uw tastbare bezit!

Karakteristieke vakantiehuizen in de natuur

Dormio Resort Eifeler Tor biedt 169 karakteristieke vakantiehuizen van hoogwaardige bouwkwaliteit. De vakantiehuizen zijn onder te verdelen in vakantievilla’s en -appartementen. Hierbij zijn de villa’s geschikt voor 6 tot 12 personen en de appartementen voor 4 tot 10 personen. Beide beschikken over een sfeervolle inrichting en bieden u alles wat u nodig heeft om heerlijk te onthaasten in de schitterende Duitse Eifel!

Bekijk het aanbod

Eigen vakantiehuis op een toeristische toplocatie

De Eifel is zo mooi groen dat u zich in een compleet andere wereld waant! Dit gebied is dan ook een geliefde vakantiebestemming onder zowel Nederlanders, Belgen als Duitsers. De korte reisafstand maakt Heimbach een geschikte locatie voor zowel korte als lange vakanties. Dit zal bijdragen aan een hoge bezettingsgraad van uw vakantiehuis en resulteren in een gunstig rendement op uw waardevaste investering!

Lees meer over de omgeving

Volledige ontzorging van uw vakantiehuis door Dormio

Wanneer u als eigenaar geen gebruik maakt van uw hoogwaardige vakantiehuis, wordt deze op geheel professionele wijze verhuurd door onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels. Door een zeer gerichte klantbenadering, nauwe samenwerking met nationale én internationale touroperators en de inzet van eigen middelen weten zij een zo hoog mogelijke bezettingsgraad te realiseren. Ook zorgen zij dat alles tot in de puntjes is geregeld voor uw komst!

Vraag nu de gratis brochure aan

Bezichtig uw potentiële vakantiehuis!

Bent u enthousiast geworden over één van de karakteristieke vakantiehuizen op Dormio Resort Eifeler Tor? Wij bieden u graag de mogelijkheid om kennis te maken op locatie en het gewenste vakantiehuis in het echt te bezichtigen. U kunt dan meteen het resort zien, de faciliteiten ervaren en de natuurrijke omgeving verkennen. Heeft u interesse in een bezichtiging? Maak dan snel een afspraak met onze verkoopadviseur en hij ontmoet u graag in het prachtige Heimbach!

Meld u aan voor een bezichtiging

Waarom investeren in een vakantiehuis in Duitsland?

  • Hoogwaardige en sfeervolle vakantiehuizen
  • Uitgebreide faciliteiten
  • Eén van de populairste regio's van Duitsland
  • Verkoop, verhuur, beheer en onderhoud door één Nederlandse organisatie
  • Al meer dan 20 jaar uw vertrouwde partner!
Neem contact met ons op
Hoe werkt investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort Eifeler Tor?

Hoe werkt investeren bij Dormio Investments?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. U kunt dan zelf gebruik maken van uw tastbare bezit en deze laten verhuren aan toeristen. Een vakantiewoning bij Dormio Investments betekent investeren op een toeristische toplocatie. Dit zorgt voor een hoge bezettingsgraad wat resulteert in een aantrekkelijk rendement voor u als eigenaar via de maandelijkse huurinkomsten. Ontdek nu de ideale combinatie recreatie en rendement in het hogere marktsegment!