AFM AFM
Vakantiewoning kopen aan de Costa Blanca

Vakantiewoning kopen aan de Costa Blanca


  • 126 luxe appartementen direct aan het strand
  • All-season bestemming met het hele jaar heerlijke temperaturen
  • Direct rendement via verhuurinkomsten

Niet snel zult u een vakantiewoning zo dicht aan de Middellandse Zee vinden als op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Deze locatie maakt de beslissing voor het kopen van een vakantiewoning aan de Costa Blanca niet moeilijk. U vindt op dit viersterren-superior-resort maar liefst 126 luxe appartementen en luxe faciliteiten die u en de resortgasten een comfortabel verblijf bieden. Uw eigen appartement op dit schitterende strandresort biedt u niet alleen zorgeloos vakantieplezier maar ook de zekerheid van aantrekkelijke huurinkomsten.

Neem nu contact op

Investeren in luxe strandappartementen

Het mediterrane karakter van de Costa Blanca vindt u terug in alle appartementen. Ze zijn voorzien van een marmeren vloer en hebben een luxe open keuken uitgerust met moderne apparatuur. Afhankelijk van het type appartement zijn er 1 of 2 slaapkamers, 1 of 2 luxe badkamers en een groot terras. De penthouses zijn voorzien van royale privé terras én dakterras waar u geniet van veel privacy en onbelemmerd zeezicht tot aan Benidorm. Dit terras beschikt over een buitenkeuken, douche, pergola en schaduwdoeken voor optimaal genot van het Spaanse klimaat.

Ga mee op bezichtigingsreis

Een verantwoorde investering met aantrekkelijk rendement

U kunt nu de trotse eigenaar worden van een eigen appartement op Dormio Resort Costa Blanca. Hiermee kunt u zelf profiteren van uw tastbare bezit en doet u daarnaast ook een goede investering. Door uw vakantiewoning te verhuren, ontvangt u ook een interessant rendement op uw investering. Uw vakantiewoning wordt bij uw afwezigheid professioneel verhuurd, beheerd en onderhouden door ons eigen verhuurbedrijf Dormio Resorts & Hotels. Zo doet u echt een zorgeloze investering.

Bekijk het aanbod