AFM AFM

De Elster Groupwoningen

Group
Nederland , Gasselte
Vanaf € 649.000

De Elster Groupwoning


  • 12 personen
  • 6 slaapkamers
  • 5 badkamers
  • Gebruiksoppervlakte: 183 m2
  • Perceeloppervlakte: vanaf 542 m2

De Elster Groupwoning is een sfeervolle groepsaccommodatie op Dormio Resort De Hondsrug en is geschikt voor 12 personen. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden, beide hebben toegang tot een badkamer en-suite. Deze badkamers beschikken over een douche en wastafel, waarvan één met toilet. Daarnaast bevindt zich een separaat toilet in de hal van de woning. De open keuken met kookeiland beschikt over luxe keukenapparatuur. In de ruime eethoek kunt u heerlijk met uw gezelschap tafelen. Vanuit de woonkamer met sfeervolle zithoek heeft u toegang tot het deels overdekte terras en de tuin voorzien van een luxe barbecue en een buitenkachel met pizzaoven. De inpandige berging is buitenom bereikbaar. De overige vier slaapkamers en drie badkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Alle slaapkamers beschikken over twee éénpersoonsbedden. Twee van de slaapkamers hebben een badkamer en-suite voorzien van een douche en wastafel. De derde badkamer grenst aan de gang en beschikt over een douche, ligbad, en wastafel. Op deze verdieping bevindt zich eveneens een separaat toilet. De woning is ruim opgezet om het verblijf met uw hele familie of vriendengroep zo prettig mogelijk te maken.

De Elster Groupwoningen zijn te vinden op kavelnummers 1, 2, 3 en 54.

Bekijk de woningplattegrond
Investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug

Over Dormio Resort De Hondsrug

In de oerprovincie Drenthe ligt het erkend UNESCO Global Park De Hondsrug. Aan de Hunebed Highway realiseren wij hier Dormio Resort De Hondsrug met 70 luxe, vrijstaande vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt beleggen in recreatief vastgoed?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug. U kunt dan zelf gebruikmaken van uw vakantiewoning en deze laten verhuren aan toeristen. Op deze manier ontvangt u een gunstig rendement op uw investering middels de maandelijkse huurinkomsten. U wordt geheel ontzorgd wat betreft de verhuur en het onderhoud van uw tastbare bezit. Ook kunt u bij ons rekenen op deskundige (aankoop)begeleiding.

Door wie wordt mijn vakantiewoning verhuurd?

Onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels verzorgt op geheel professionele wijze de verhuur van uw vakantiewoning aan toeristen. Wij werken samen met nationale en internationale touroperators en maken tevens gebruik van onze eigen middelen. Door onze zeer gerichte klantbenadering weten wij snel passende huurders te vinden. Zo realiseren wij een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Dit resulteert in een mooi rendement op uw investering!

Kan ik mijn vakantiewoning financieren?

Of u uw vakantiewoning kunt financieren is afhankelijk uw persoonlijke situatie. Wanneer u gebruik maakt van financiering bij de aankoop van een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug behaalt u middels het hefboomeffect een mooi rendement op uw eigen vermogen! Uw financieel adviseur kan u hier alles over vertellen, maar wij brengen u ook graag in contact met één van onze onafhankelijke partners Soeverein IFS en Financieel-Gezond.

Staat uw vraag er niet bij?

Bent u geïnteresseerd in een eigen vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug, maar heeft u nog een vraag en staat het antwoord hier niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!