AFM AFM
Header

Bouwvoortgang Dormio Resort Nieuwvliet-Bad


Op loopafstand van de kust in Zeeland wordt momenteel Dormio Resort Nieuwvliet-Bad gerealiseerd. Dit luxueuze resort met 124 vakantiewoningen biedt optimaal vakantiegenot aan de Noordzeekust voor jong en oud. Bekijk hieronder de ontwikkelingen rondom de bouw van het resort. Graag houden wij u op de hoogte en delen wij met trots enkele beelden met u!

video still

Maart 2023

Op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad wordt hard gewerkt om de woningen uit fase 1, 2 en 3 voor 1 juli 2023 af te krijgen. In de afgelopen weken zijn de zogenaamde landhoofden voor de 4 bruggen geheid, zodat de bruggen geplaatst kunnen worden. Daarnaast zijn zowel het binnenzwembad als het buitenzwembad geplaatst en deze worden momenteel verder afgewerkt. Het centrumgebouw is inmiddels winddicht en de afwerking aan de binnenkant is in volle gang. Ook is er gestart met het inrichten van de eerste woningen.

video still

November 2022

Op 4 november 2022 hebben wij voor de tweede keer een bezichtigingsmoment georganiseerd voor de eigenaren van een vakantiewoning op het nieuwe Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Van alle 124 luxe vakantiewoningen zijn de contouren inmiddels zichtbaar. Van de woningen uit bouwfase 1 wordt zelfs het eindresultaat al goed zichtbaar. Dit gaf de eigenaren van een woning uit fase 2 tot en met fase 4 een goed beeld van hoe hun woning eruit komt te zien. Ook de contouren van het hoofdgebouw en het zwembad steeds beter zichtbaar.

video still

Juli 2022

Onze aannemer, ADS Groep, heeft de bouwvoortgang van het resort op mooie wijze weten vast te leggen in deze video. Het resort met 124 luxe vakantiewoningen begint steeds meer vorm te krijgen en wij kunnen niet wachten om onze eigenaren en de eerste gasten in de zomer van 2023 te kunnen ontvangen!

Ontwikkelingen op de projectlocatie

Ontwikkelingen op de projectlocatie

In november 2021 werd symbolisch de eerste heipaal in de grond geslagen door CEO Don van Schaik, onze partners van ADS Groep en Sagro, de projectmanager en de wethouder van de gemeente Sluis. Er wordt gewerkt middels de prefab methode, waardoor we minder weersafhankelijk zijn en we het bouwproces kunnen versnellen. We verwachten in de zomer van 2023 de deuren van dit prachtige resort te kunnen openen.

Over Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Dit project bestaat uit 124 vakantiewoningen en een centrumgebouw met diverse faciliteiten, inclusief een heerlijk binnen- en buitenzwembad en een restaurant met een ruim buitenterras en zicht op het speelstrand. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan groen en de aansluiting bij het Zeeuwse landschap. Het ontwerp van de woningen is onder andere geïnspireerd op Zeeuwse boerderijen en visserswoningen.

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad heeft een uitgebreid aanbod vakantiewoningen voor 2 tot 20 personen met verschillende thema’s. Zo zijn er Wellnesswoningen, Kidswoningen, Poolwoningen, Petswoningen en Groupwoningen. De vakantiewoningen en het hoofdgebouw worden gebouwd rond een kreek, waardoor een groot deel van de accommodaties direct aan het water ligt.

Bekijk het aanbod