AFM AFM
Investeren in een vakatiewoning aan de Zeeuwse kust

Investeren in een vakantiewoning aan de Zeeuwse kust


  • 124 luxe vakantiewoningen
  • Hoogwaardige en uitgebreide faciliteiten
  • Loopafstand van het strand

Aan de prachtige Zeeuwse kust wordt momenteel Dormio Resort Nieuwvliet-Bad ontwikkeld. Dit vier-sterren-plus resort bestaat uit 124 hoogwaardige vakantiewoningen. Daarnaast beschikt het resort over uitgebreide faciliteiten voor een ontspannen verblijf inclusief een heerlijk binnen- en buitenzwembad en een restaurant met een ruim buitenterras en zicht op het speelstrand. Bent u op zoek naar een vakantiewoning aan de Zeeuwse kust voor een goed doordachte belegging?

Toeristische toplocatie: Nieuwvliet-Bad

Toeristische toplocatie: Nieuwvliet-Bad

Met schone stranden, de meeste zonuren van Nederland, een uitgestrekte kustlijn en bijzondere natuurgebieden is Dormio Resort Nieuwvliet-Bad aan de Noordzeekust in Zeeuws-Vlaanderen de ideale vakantieregio voor alle generaties. Door de ligging tegen België heeft de streek een bourgondisch karakter. Vanuit Nieuwvliet-Bad maakt u eenvoudig leuke dagtrips naar Knokke, Brugge en Gent. De Nederlandse kust is ook nog steeds bij de buitenlandse toerist een populaire bestemming. Hiermee verwachten we de bezetting buiten het reguliere vakantieseizoen te verhogen.

Verhuur en beheer

Als eigenaar van een appartement op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad kunt u deze (gedeeltelijk) laten verhuren. Uw vakantiewoning zal dan professioneel worden verhuurd door onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels. Door samen te werken met gerenommeerde nationale en internationale touroperators en de inzet van eigen middelen, weten zij passende huurders voor uw vakantiewoning te vinden.

Meer over verhuur en beheer
Strand
Zorgeloos investeren

Zorgeloos investeren

Als eigenaar van uw eigen vakantiewoning bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een waardevaste investering. Daarbij ontvangt u maandelijks aantrekkelijke huurinkomsten via de verhuur van uw woning. Met dit vier-sterren-plus resort bieden we u de kans om dichtbij huis optimaal te genieten van een uitstekende belegging aan de Zeeuwse kust.

Aangename financieringsmogelijkheden

De financieringsmogelijkheden voor de aankoop van een vakantiewoning verschilt per situatie. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren over de mogelijkheden van financiering, werkt Dormio samen met Soeverein IFS en Financieel Gezond. Zij staan u graag bij als onafhankelijke adviseur en bemiddelaar in ‘bijzondere’ hypotheken.

Neem nu contact met ons op