AFM AFM
Adres en afstanden Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Populair Zeeuws-Vlaanderen


Gelegen aan de Zeeuwse kust verrijst momenteel het nieuwe Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Deze levendige badplaats is het gehele jaar door een populaire vakantiebestemming voor een grote groep toeristen. In de omgeving van Nieuwvliet-Bad kunt u culinair genieten in één van de restaurants met een Michelin-ster, cultureel uw ogen uitkijken in één van de mooie historische steden of de prachtige natuur ontdekken in één van de indrukwekkende natuurgebieden die aan het resort grenzen.

Adres en afstanden

Adres en afstanden

Lampsinsdijk 8
4504 RA, Nieuwvliet-Bad (Zeeland)

Utrecht 213 km
Amsterdam 241 km
Eindhoven 176 km
Maastricht 196 km
Knokke 18 km
Antwerpen 89 km
Brugge 30 km
Brussel 112 km

Heerlijk onthaasten aan het strand

Heerlijk onthaasten aan het strand

De brede stranden van Nieuwvliet-Bad kennen de meeste zonuren van Nederland, wat deze badplaats erg populair maakt. Daarnaast zijn deze mooie stranden geschikt voor zowel jong en oud. Zo is er in het hoogseizoen strandwacht aanwezig om uw veiligheid en die van uw kinderen te bewaken. Als kers op de taart zijn deze stranden ook al meerdere keren uitgeroepen tot de schoonste stranden van Nederland.

Veelzijdige omgeving

Niet alleen de prachtige stranden van Nieuwvliet-Bad maken deze badplaats zo populair. Het is ook de perfecte uitvalsbasis voor dagjes weg in de omgeving. Zo bent u binnen een half uur in België waar u bijvoorbeeld Brugge kunt bezoeken, een stad op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Lees meer over de omgeving