AFM AFM
Locatie

De Franse Opaalkust


De kust van Noord-Frankrijk heeft ontzettend veel te bieden! Of u nu op zoek bent naar uitgestrekte zandstranden, ruige kliffen of prachtige azuurblauwe baaien: hier zult u het allemaal vinden. Het is dan ook de ideale locatie voor een eigen vakantiewoning. Het heuvelachtige landschap en de uitgestrekte kustlijn zorgen samen met de frisse wind en de heerlijke zeelucht voor optimale ontspanning.

Adres en afstanden

Adres en afstanden

41 Chemin de Anglais
62600 Berck, Frankrijk

Le Touquet 15 km
Boulogne 45 km
Lille 130 km
Parijs 225 km
Brussel 245 km
Amsterdam 415 km

Heerlijk onthaasten aan zee

Heerlijk onthaasten aan zee

In Berck-Sur-Mer vindt u zon, strand, ruimte en rust. Kortom: De ideale bestemming on optimaal te genieten van uw eigen vakantiehuis aan zee. Daarbij bevindt u zich aan de Opaalkust in Noord-Frankrijk in een mild klimaat. Is het dan niet heerlijk als u op deze adembenemende plek uw eigen vakantiehuis aan zee heeft?

Indrukwekkende omgeving

Prachtige duinlandschappen, eeuwenoude bossen, eindeloze stranden en pittoreske dorpjes. Dat is de Franse Opaalkust! Dormio Resort Berck-sur-Mer is de perfecte uitvalsbasis voor strandplezier, cultuur, golfsport, duinwandelingen en paardrijden! De afwisselende omgeving maakt het resort erg geliefd onder toeristen.

Lees meer over de omgeving