AFM AFM
Aangename winters aan de Costa Blanca

Aangename winters aan de Costa Blanca


Wanneer de temperaturen in Nederland onder de 10 °C zakken en de lucht grauwer wordt, is het aan de Costa Blanca gemiddeld nog een aangename 16 °C met zon. Elk jaar trekken een half miljoen Nederlanders in de koude wintermaanden naar warmere oorden. Vanwege de aangename temperaturen en de 320 dagen zon in de regio is de Costa Blanca een populaire bestemming voor overwinteraars. Het toerisme aan de Costa Blanca beperkt zich dus niet alleen tot het zomerseizoen, ook in het voor- en najaar bezoekt een grote toestroom van toeristen de Spaanse kustregio. Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa is vanwege de prachtige ligging pal aan zee en de luxe faciliteiten een populaire bestemming voor toeristen. Een investering in een strandappartement op Dormio Resort Costa Blanca levert u hierdoor een aantrekkelijk rendement op.

Vraag de brochure aan
Overwinteren

Overwinteren

De Costa Blanca is één van de beste overwinterbestemmingen van Spanje met een mild klimaat. De Costa Blanca heeft een gemiddelde jaartemperatuur van 24°C en de zon schijnt er gemiddeld 320 dagen per jaar. In de wintermaanden is de gemiddelde temperatuur 16°C. Door de combinatie van de bergen in het binnenland (met name in het noordelijke deel) en de mediterrane golfstroom in de Middellandse Zee kent de Costa Blanca het mildste klimaat van Europa. Hierdoor zijn ook de winters er zeer aangenaam en kunt u hier ook zelf uitstekend overwinteren.

Eigen gebruik

Eigen gebruik

De Costa Blanca is uitgeroepen door de Wereldgezondheidsorganisatie tot één van de gezondste regio’s van Europa. In combinatie met het aangename klimaat, het heerlijke mediterrane eten en de relaxte Spaanse levensstijl is Dormio Resort Costa Blanca een ideale bestemming voor een fijne overwintering in uw strandappartement aan de Spaanse kust. Zo kunt u zelf tot 4 maanden per jaar gebruik maken van uw tastbare bezit en kunnen gasten bij Dormio Resort Costa Blanca ook voor langere tijd een appartement boeken.

Activiteiten in de winter

Door de vele overwinteraars aan de Costa Blanca in Spanje, is er zelfs in de winter een hoop te beleven. Speel golf op één van de veertien 18 holes golfbanen waarvan enkele tot de top van de wereld behoren, volg de Vías Verdes met 1900 kilometer aan wandel- en fietsroutes, of ontdek grotten in de provincie Alicante. Kortom: voor elk wat wils in deze regio!

Lees meer over de activiteiten