AFM AFM
Locatie

Levendig Maastricht


Maastricht is een populaire stad voor een brede groep toeristen. Dat is logisch, de stad heeft culinair, cultureel en op het gebied van natuur een hoop te bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld de zomeravond concerten van André Rieu op het Vrijthof, wordt carnaval er elk jaar uitbundig gevierd en telt de stad maar liefst 1.677 rijksmonumenten. Ook andere steden in de buurt hebben een hoop te bieden zoals Luik in België, met meer dan 25 musea.

Adres en afstanden

Adres en afstanden

Dormio Resort Maastricht
Het Wilhelmus 1
6216 GK Maastricht

Afstand
Vaals: 30 km
Luik/Liège: 35 km
Aachen: 45 km
Brussel: 110 km
Amsterdam: 215 km
Parijs: 400 km

Ontspannen op Dormio Resort Maastricht

Ook als u liever op het resort blijft, hoeft u zich niet te vervelen. Er is bijvoorbeeld een luxe spa-wellnesscentrum waar u volledig kunt ontspannen, er zijn meerdere eet- en drinkgelegenheden en het resort beschikt zelfs over een restaurant met een Michelin-ster. Ook is er een binnenzwembad en kunt u voor streekproducten en kleine boodschappen terecht bij de minimarkt.

Bekijk de faciliteiten

Goeddoordachte investering

Op Dormio Resort Maastricht doet u een goeddoordachte en waardevaste investering. Met het grote aanbod van verschillende accommodaties hebben wij voor iedereen een passende match. Daarnaast is Dormio Group uw partner tijdens het gehele proces: van aankoop, tot verhuur en beheer. Zo bent u ervan verzekerd van begeleiding tijdens het aankoop proces en dat uw waardevolle bezit ook in uw afwezigheid in goede handen is.

Meer over Dormio Investments