AFM AFM
Investeren in een tweede woning in de Alpen

Investeren in een tweede woning in de Franse Alpen


Is een tweede (t)huis op een toplocatie tot nog toe een droom gebleven? En wilt u uw spaargeld investeren in een heerlijk vakantieappartement, omdat de spaarrente zo laag blijft? Wat dacht u dan van een heerlijk vakantieappartement in de Franse Alpen? In Flaine, een authentiek Frans bergdorpje bij het skigebied Le Grand Massif, ligt Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. In de winter is dit een top-wintersportgebied. In de zomer trekt Flaine vele wandelaars, fietsers, buitensporters en mensen die van de prachtige natuur willen genieten. De ideale locatie om zelf van uw vakantie te genieten en uw woning te laten verhuren als u er zelf niet bent.

Aantrekkelijke vierkante meter prijzen

In een prachtige natuurlijke sneeuwkom ligt het skigebied Flaine. Hier geniet u van zeer goede sneeuwcondities en maar liefst 266 kilometer aan pistes. De sfeervolle chalets en appartementen van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif hebben een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen en het lager gelegen, gezellige, centrum van Flaine. Daarbij kunt u nu profiteren van zeer aantrekkelijke lage vierkante meter prijzen en zelf de eigenaar worden van één van de aangename appartementen!

Bekijk nu ons aanbod

Kom tot rust met de uitgebreide faciliteiten

Als eigenaar van een hoogwaardig vakantieappartement op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif kunt u het hele jaar door genieten van de prachtige Franse Alpen. Zowel in de zomer als de winter vindt u hier een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u tot rust komen met behulp van de uitgebreide faciliteiten op het resort. Geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant, een verfrissend drankje in de bar of laat u verwennen in het luxe wellnessgedeelte!

Meer over de faciliteiten

Alles onder één dak

Zorgeloos investeren én optimaal genieten, daar staan we voor bij Dormio! Wij bieden u alles onder één dak aan: aankoop, verhuur en beheer. Het grote voordeel voor u is dat u met al uw vragen in het Nederlands bij ons terecht kunt. U kunt zelf altijd gebruik maken van uw vakantiewoning en daarnaast neemt Dormio Resorts & Hotels de verhuur en het beheer van uw vakantiewoning volledig uit handen, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw investering en uw verblijf!

Meer over verhuur en beheer
Image_wide
Waarom investeren in een tweede woning in Flaine?

Waarom investeren in een tweede woning in Flaine?

  • Hoogwaardige appartementen in de Franse Alpen
  • Het hele jaar door genieten van uw eigen vakantiewoning
  • Scherp geprijsd vanaf €284.700
  • Circa 1 uur vanaf vliegveld Genève
  • Adembenemend panorama uitzicht
  • Gerealiseerd resort met uitgebreide faciliteiten
  • Zorgeloze en waardevaste investering