AFM AFM
Adres en reisinformatie

Genieten op grote hoogte


In de Franse Alpen, op 1.850 meter hoogte, vindt u Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. De veelzijdige omgeving van Flaine heeft zowel in de zomer als in de winter veel te bieden. Zo is Flaine in de zomer een waar paradijs voor wandelliefhebbers en fietsers en in de winter bestaat het gebied uit 266 kilometer uit pistes waarvan menig wintersporthart sneller gaat kloppen.

Adres en afstanden

Adres en afstanden

Dormio Resort Les Portes du Grand Massif
Les Gérats 1
Arâches-la-Frasse 74300 Flaine, Frankrijk

Chamonix 60 km
Geneve 70 km
Annecy 80 km
Lyon 210 km
Parijs 600 km
Amsterdam 975 km

Veelzijdig Frankrijk

Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif is een interessant gebied voor een tweede woning. U kunt uiteraard zelf het gehele jaar door genieten van deze heerlijke vakantiewoning, daarnaast trekt deze veelzijdige regio in zowel de zomer als in de winter een brede doelgroep aan toeristen aan door het grote aanbod aan activiteiten in de regio. Dat tweede komt uiteraard uw verhuurrendement ten goede.

Beleef de actviteiten

Van A tot Z

Bij Dormio staan wij u bij gedurende het gehele proces, van de aankoop tot verhuur en beheer van uw tastbare bezit. Bent u op zoek naar een waardevaste investering in recreatief vastgoed? Wij helpen u graag uw zoektocht naar de perfecte match. Voor een goede kennismaking kunt u onze appartementen en chalets op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif in het echt bekijken. Daarnaast kunt u een bezoek aan Flaine uitstekend combineren met een bezoek aan Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc in Vallorcine.

Meld u aan voor een bezichtiging