AFM AFM
Header

Laat u inspireren in de zoektocht naar uw vakantiewoning of -appartement


Bent u op zoek naar uw eigen hoogwaardige vakantiewoning of vakantieappartement in binnen- of buitenland maar heeft u uw droomwoning nog niet gevonden? Wij hebben onze investeringsmogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod vakantiewoningen en -appartementen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op

Waarom investeren in recreatief vastgoed?

Een vraag die wij vaak krijgen is; ‘is een vakantiehuis een goede belegging?’ Dat is het zeker! Bij Dormio Investments kunt u een vakantiewoning kopen waar u zelf uitgebreid gebruik van kunt maken. Daarnaast koopt u een vakantiewoning met rendement doordat deze in uw afwezigheid verhuurd wordt door Dormio Resorts & Hotels. U wordt bij de aankoop, verhuur en het beheer van uw luxe vakantiewoning volledig ontzorgt door Dormio. Gaat u voor een eigen vakantiewoning in het buitenland of in Nederland?

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Investeren in Spanje

Bent u op zoek naar uw droomappartement in Spanje? Aan de Spaanse kust vindt u Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Dit is dé perfecte locatie om een appartement te kopen in Spanje met zeezicht! Deze appartementen liggen namelijk direct aan de Middellandse Zee en bieden u adembenemend zeezicht tot aan het bruisende Benidorm. U kunt een appartement in Spanje kopen voor 4 of 6 personen. De appartementen hebben een mediterraans karakter en beschikken over minimaal één (dak)terras. Met gemiddeld 320 dagen zon kunt u hier eindeloos genieten van het heerlijke weer en het prachtige uitzicht.

Bekijk het aanbod in Spanje

Investeren in Duitsland

Bent u op zoek naar een vakantiewoning op slechts 3 uur rijden vanaf Utrecht? Dan is een vakantiehuis kopen in Duitsland ideaal! Op Dormio Resort Eifeler Tor vindt u luxe vakantievilla’s en vakantieappartementen in de prachtige Duitse Eifel. Deze regio is erg populair onder Duitsers, Belgen en Nederlanders. Op dit resort kunt u uw vakantiehuis verhuren met rendement aan een brede groep toeristen die komen genieten van de natuurrijke omgeving. Een tweede huis kopen in Duitsland levert u daarnaast zelf ook een heerlijk vakantiegevoel op, hier kunt u geheel tot rust komen! Kortom: Dormio Resort Eifeler Tor is de ideale locatie om te investeren in een vakantiewoning in het buitenland!

Bekijk het aanbod in Duitsland

Waarom investeren bij Dormio Investments?

Investeren in Nederland

Investeren in Nederland

Ook een vakantiewoning in eigen land behoort tot de mogelijkheden als u besluit te investeren bij Dormio Investments. In Nederland hebben we een uitgebreid aanbod aan vakantiewoningen op diverse resorts. Zo kunt u dichtbij huis een eigen vakantiehuis aan het water kopen, midden in de natuur en nabij de stad. Bent u op zoek naar een plekje waar ook uw trouwe viervoeter zijn eigen plek heeft? Investeren in een vakantiewoning met speciale faciliteiten voor uw hond doet u op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. De mogelijkheden voor een vakantiewoning in Nederland zijn eindeloos! Een vakantiehuis kopen in Nederland levert u tevens een aantrekkelijk rendement op vanuit de verhuur.

Investeren in Oostenrijk

Investeren in Oostenrijk

Bent u liefhebber van rust, natuur en prachtige uitzichten maar houdt u ook van berg- en watersporten zoals skiën of kanoën? Dan is een tweede huis kopen in Oostenrijk voor u de ideale investering! Op Dormio Resort Obertraun kunt u investeren in een vakantiewoning in het buitenland waar u zelf uitgebreid kunt genieten van de prachtige, veelzijdige omgeving van de Hallstättersee en de uitgebreide faciliteiten op het resort. Als u een authentiek Oostenrijks chalet koopt op deze all-season bestemming ontvangt u tevens een aantrekkelijk rendement uit de verhuur van uw vakantiewoning. Wij snappen wel waarom u hier een vakantiewoning zou kopen!

Investeren in Frankrijk

Investeren in Frankrijk

Frankrijk is al jaren een populaire bestemming onder een grote groep toeristen. Het veelzijdige land heeft een hoop te bieden. Een tweede huis kopen in Frankrijk is dan ook een goede investering. Wilt u een vakantiehuis kopen aan zee, op korte reisafstand van Nederland? Of kiest u voor een eigen appartement in de Franse Alpen waar u zowel in de zomer als in de winter kunt genieten van de prachtige omgeving en diverse bergsporten? In Frankrijk bieden wij voor ieder iets wils! Een vakantiehuis kopen in Frankrijk is een investering in uw eigen vakantiegeluk. U hoeft enkel nog uw koffers te pakken en u te genieten van uw verblijf!

5 redenen voor een wintersportappartement

5 redenen voor een wintersportappartement

Wij hebben de 5 redenen voor de aankoop van een eigen wintersportappartement voor u op een rijtje gezet.

U vindt ze hier
Wilt u een bezichtiging in de Franse Alpen inplannen?

Wilt u een bezichtiging in de Franse Alpen inplannen?

Wij bieden regelmatig de mogelijkheid om uw potentiele appartement in de Franse Alpen te bezichtigen.

Bekijk de mogelijkheden
Voor elk wat wils

Voor elk wat wils

Bij Dormio Investments hebben we voor elk wat wils. Waarom u wilt beleggen in een recreatiewoning verschilt uiteraard per persoon. Investeerders die willen profiteren van een waardestijging na de oplevering het resort adviseren wij een nieuwe vakantiewoning te kopen. Een vakantiewoning die u koopt voor of tijdens de bouwfase van een project leveren bij de doorverkoop vaak een mooie winstmarge op de aanschafprijs op. Wilt u een tweede huis kopen om zelf gebruik van te kunnen maken en te genieten van direct rendement? Dan raden wij u aan om te investeren op een vakantiepark dat al gerealiseerd is. In ons actuele aanbod kunt u filteren op woningen die in ontwikkeling zijn en woningen die reeds gerealiseerd zijn. Wat u ook kiest, u doet bij Dormio altijd een investering in toekomstbestendig vastgoed.