AFM AFM

De Saale Groupwoning

Group
Nederland , Gasselte
Vanaf € 876.000

De Saale Groupwoning


  • 14 personen
  • 7 slaapkamers
  • 6 badkamers
  • Gebruiksoppervlakte: 236 m2
  • Perceeloppervlakte: vanaf 1095 m2

De Saale Groupwoning is de grootste vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug en biedt ruimte aan maar liefst 14 personen. Door de ruime opzet van deze vakantiewoning is deze zeer geschikt als groepsaccommodatie voor vriendengroepen of families. Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers met twee éénpersoonsbedden en ieder een badkamer en-suite. Deze badkamers beschikken over een douche en wastafel en één beschikt over een toilet. In de hal van de woning bevindt zich een separaat toilet. De open keuken met kookeiland is voorzien van luxe keukenapparatuur. In de ruime eethoek kunt u met uw gezelschap heerlijk bourgondisch genieten. Naast de sfeervolle woonkamer met ruime zithoek heeft deze vakantiewoning een deels overdekt terras en een tuin met een luxe barbecue en een buitenkachel met pizzaoven. Via een buitendeur heeft u toegang tot de inpandige berging. De overige vier slaapkamers en drie badkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Alle vier de slaapkamers beschikken over twee éénpersoonsbedden. De drie badkamers op deze verdieping hebben een douche en wastafel. Daarnaast zijn twee badkamers voorzien van een ligbad en één van een toilet. Naast de trap bevindt zich nog een extra separaat toilet.

De Saale Groupwoningen bevinden zich op kavelnummers 10 en 11.

Bekijk de woningplattegrond
Investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug

Over Dormio Resort De Hondsrug

In de oerprovincie Drenthe ligt het erkend UNESCO Global Park De Hondsrug. Aan de Hunebed Highway realiseren wij hier Dormio Resort De Hondsrug met 70 luxe, vrijstaande vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt beleggen in recreatief vastgoed?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug. U kunt dan zelf gebruikmaken van uw vakantiewoning en deze laten verhuren aan toeristen. Op deze manier ontvangt u een gunstig rendement op uw investering middels de maandelijkse huurinkomsten. U wordt geheel ontzorgd wat betreft de verhuur en het onderhoud van uw tastbare bezit. Ook kunt u bij ons rekenen op deskundige (aankoop)begeleiding.

Door wie wordt mijn vakantiewoning verhuurd?

Onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels verzorgt op geheel professionele wijze de verhuur van uw vakantiewoning aan toeristen. Wij werken samen met nationale en internationale touroperators en maken tevens gebruik van onze eigen middelen. Door onze zeer gerichte klantbenadering weten wij snel passende huurders te vinden. Zo realiseren wij een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Dit resulteert in een mooi rendement op uw investering!

Kan ik mijn vakantiewoning financieren?

Of u uw vakantiewoning kunt financieren is afhankelijk uw persoonlijke situatie. Wanneer u gebruik maakt van financiering bij de aankoop van een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug behaalt u middels het hefboomeffect een mooi rendement op uw eigen vermogen! Uw financieel adviseur kan u hier alles over vertellen, maar wij brengen u ook graag in contact met één van onze onafhankelijke partners Soeverein IFS en Financieel-Gezond.

Staat uw vraag er niet bij?

Bent u geïnteresseerd in een eigen vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug, maar heeft u nog een vraag en staat het antwoord hier niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!